De la tancuri la Elsa

De când a apărut filmul de desene animate Frozen, fiul meu l-a văzut de vreo 5 ori. De două ori la cinema, o dată cu mine şi o dată cu bunica lui, căreia nu i-a spus că l-a mai văzut deja, şi de vreo alte câteva ori, pe calculator, acasă. Nu pare filmul preferat al unui băiat, aşa că am insistat să aflu care este motivul vizionărilor aşa de frecvente. De fapt Ştefan, şi cam toţi prietenii lui, s-au îndrăgostit de Elsa, prinţesa cu ochii mari din film.

Ca să-i mai treacă dragostea acum a descoperit că poate juca jocuri online cu elsa. Deşi par mai mult pentru fetiţe, pentru că în multe astfel de jocuri tebuie să o îmbraci sau să o machiezi pe Elsa, pentru Ştefan important este că poate să o revadă pe frumoasa prinţesă. Apoi mai sunt şi jocuri cu diferite misiuni de salvare sau în care chiar poţi să te intorci cu Elsa şi Olaf în regatul de gheaţă, şi acestea plăcându-i foarte mult băiatului meu.

Pentru jocurile cu Elsa, Ştefan a lăsat de curând toate acele jocuri cu tancuri pe care le juca la disperare în ultimul timp şi cu care ataca şi apăra anumite obiective foarte importante pe timp de război. Îi plăceau la nebunie aceste vehicule înarmate cu tunuri puternice si mitraliere care se pot roti şi care pot să străbată cu uşurinţă terenuri foarte accidentate, datorită şenilelor cu care sunt echipate.

Ca să vezi ce înseamnă dragostea. A lăsat el toate aceste jocuri cu împuşcături, cu armată şi tancuri, cu vehicule armate, jocuri cu maşini de luptă, jocuri de condus tancuri şi chiar şi jocuri pentru curse cu tancuri doar pentru ochii mari ai unei prinţese 🙂

E drept că şi jocurile cu Olaf şi cu Elsa sunt foarte distractive, mai ales cele gen puzzle sau de aventura, dar nu mă aşteptam ca băiatul meu să lase tancurile pentru a o putea vedea în fiecare zi pe prinţesa cea frumoasă.

Oricum vacanţa este pe terminate, peste două săptămâni începe şcoala, aşa că timpul alocat jocurilor pe calculator se va reduce mult, iar Şefan va putea uita de prima lui dragoste 🙂

2 Replies to “De la tancuri la Elsa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *