Despre iluminatul casei tale

Acasă este locul unde te simţi cel mai bine, unde te odihneşti şi îţi încarci bateriile pentru o nouă zi de muncă. Chiar dacă sunt multe de făcut şi acasă, le faci cu plăcere, pentru că sunt pentru tine şi pentru cei dragi. Totul este să ştii să îţi aranjezi spaţiul cât mai frumos şi intim, cât mai plăcut ţie şi alor tăi. Iar unul din secretele amenajării ideale este iluminatul.

Şi nu e chiar atât de greu să faci asta, atâta vreme cât există homeX. Găseşti aici corpuri de iluminat moderne dar si vintage şi tot felul de decoraţiuni care mai de care mai atractive. În afară de iluminatul clasic, cu corpuri de iluminat prinse de tavan, pentru o amenajare de succes poţi folosi cât mai multe veioze, care să pună accentul pe anumite colţuri sau obiecte din încăpere.

Dacă îţi place să citeşti seara, înainte de culcare, ideale sunt 2 veioze moderne pentru noptiere, mai ales din acelea cu braţ mobil, şi cu lumina direcţionată acolo unde doreşti, mai precis pe cartea ta de citit. Dar şi veiozele vintage de a homeX sunt foarte atractive. Mie mi-a plăcut această Veioza Vintage 49287 Eglo, cu aspect de colivie de păsări, ruginie de parcă ar avea 100 de ani 🙂 Numai că trebuie să se potrivească interiorului camerei pentru a fi pusă în valoare.

veioza-vintage-49287-eglovirgula-ruginieDar mult mai practice sunt tot veiozele de care vorbeam mai sus. Eu chiar am nevoie de aşa ceva, pentru că a citi la lumina din plafon nu e deloc sănătos pentru ochi şi nici pentru buzunar. Aşa că am ales ceva modern, potrivit pentru dormitrul meu, Veioza CALPO 1 93892 EGLO, care nu e doar elegantă prin desingnul suplu şi delicat ci şi foarte economicoasă, folosind un bec cu LED de 4,5W. Să tot citeşti, noaptea întreagă 🙂

veioza-calpo-1-93892-eglo

Iar homeX vine în întâmpinarea fiecărui client cu produse de cea mai bună calitate cu scopul de a satisface cele mai exigente şi mai complexe dorinţe. Profesionalismul ridicat şi preţurile foarte bune sunt alte motive ca să îţi înfrumeseţezi casa şi viaţa cu decoraţiuni de la homeX. Şi vei fi şi în trend cu tendinţele în materie de decoraţinuni interioare pe 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *