Cea mai bună pizza

Pizza, paste, lasagna, cam asta se mănâncă la noi acasă, de zici că trăim în Italia, nu în ţara noastră dragă. Şi nu pentru că am fi stat pe acolo vreodată, ci pentru că fiul meu a făcut o pasiune din felurile astea de mâncare. Gătim frecvent pizza cu tot felul de ingrediente, dar câteodată simţim nevoia să cumpărăm pizza de la un restaurant din apropiere. Diferenţa între pizza făcută de noi şi cea de la restaurant constă, nu în ingrediente ci în modul de coacere. Coacerea la cuptoare cu convecţie face ca pizza să fie cu adevărat savuroasă. Am văzut astfel de cuptoare de pizza aici http://dactrust.ro/horecas/pizza-si-patiserie/cuptoare-pizza/.

Întradevăr cuptoarele de la DacTrust, indiferent dacă sunt cuptoare electrice sau cu gaz cu sistem de coacere conveior, garantează o coacere uniformă, dând gust şi aromă specială oricărei varietăţi de pizza. Ele sunt sunt realizate din oţel inoxidabil şi au un sistem de control electronic foarte uşor de utilizat şi temperatura ajustabila prin intermediul controlului electronic atât în partea inferioară, cât şi în partea superioară.

Dacă ai un restaurant sau o pizzerie şi vrei să îţi câştigi şi păstrezi clienţi ca noi, disperaţi după pizza :), este obligatoriu că îţi iei un Cuptor cu sistem de coacere conveior, electric, 12,5 kW de la DacTrust, acesta fiind un sistem de coacere cu bandă şi pietre refractare complet executat din otel inoxidabil şi cu control electronic la coacerii.
4717057Povestea se repetă şi când e vorba despre alte preparate gastronomice precum produsele de patiserie. Întotdeauna cuptorul are un rol central in bucătărie, pentru că acesta contribuie la prepararea celor mai multe mancăruri. Astfel de cuptor de patiserie găsim tot la DacTrust, indiferent că sunt electrice sau pe gaz, aceste cuptoare horeca profesionale de patiserie având un sistem de control electromecanic, termostat de coacere digital şi un temporizator pentru avertizare sonoră si înca unul pentru volumul de abur.
4562130_Small
Şi cum încă mai avem de sărbătorit primăvara şi femeia, nu uitaţi, atunci când o veţi invita pe aleasa voastră la o pizza, să alegeţi un restaurant care să aibă un cuptor de pizza de la DacTrust, pentru a vă bucura împreună de savoarea Italiei şi a preparatelor speciale din peninsulă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *