Cum să-ți respecți partenerii de afaceri și angajații

O companie care se respectă își va respecta în aceeași măsură partenerii de afaceri și angajații. Respectul se măsoară nu doar prin relațiile profesionale corecte și în calitatea serviciilor oferite, dar și prin cadouri corporate. Sunt multe ocazii pe parcursul unui an, în care o companie poate să demonstreze aprecierea față de parteneri și angajați prin acordarea de cosuri cadouri corporate, acestea luând de cele mai multe ori forma unor cadouri corporate personalizate.

Pe site-ul debonaire.ro găsim cadouri business pentru toate ocaziile speciale, cum ar fi: cadouri pentru firme de Paște, Mărțișor, 8 Martie dar și cadouri de Craciun pentru partenerii de business și angajați. Debonaire însuși are grijă de partenerii săi acordând discounturi de fidelitate pentru cei care au comandat cel puțin o dată. Tot un cadou îl reprezintă și transportul gratuit oriunde în țară la o singură locație.

Pentru a răspunde exigențelor clienților, Debonaire se adaptează necesităților acestora, prin modificarea conținutului la cosuri cadouri corporate, în funcție de preferințe dar și de bugetul disponibil. Un cadou corporate va fi astfel personalizat prin includerea de produse promoționale, carduri sau felicitări.

Dacă vorbim despre cadouri de Crăciun, un exemplu grăitor este Tea Time care reuneste intr-un amestec ispititor aroma inconfundabilă a ceaiului negru pur de Ceylon, savoarea fursecurilor scoțiene cu tradiție, finetea ciocolatei belgiene și prospetimea fructelor condimentate cu ghimbir.

144699279290.121

Cum să nu te bucuri când primești de la compania la care lucrezi un astfel de cadou corporate. Cu siguranță vei avea sărbători pline de voie bună.

Un cadou mai scump și la fel de apreciat este Coffe Time. Poate fi acordat partenerilor și angajaților, care se vor bucura astfel de savoarea inconfundabilă a cafelei de origine, servită cu delicioase specialități ale patiseriei franțuzești Fossier, și de finețea pralinelor Peters, ce incanta de peste 30 de ani pasagerii business Lufthansa.

gethumb.details.phpȘi astfel de cadouri corporate personalizate se dezvoltă mereu la Debonaire, formând colecții modelate special pentru gusturile din ce în ce mai rafinate ale clienților săi, impresionând prin eleganță, calitate, originalitate, dar mai ales prin profesionalismul creatorilor lor.

Astfel de cadouri pentru firme vor strânge relațiile dintre parteneri, îi vor apropia pe aceștia, iar angajații care vor beneficia de cadouri corporate vor fi cu siguranță recunoscători și vor veni în fiecare zi cu plăcere la serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *