Costume de carnaval și halloween pentru copii

Orice părinte știe cât de importante sunt jucăriile pentru copii. Acestea trebuie să îndeplinească o sumă de calități care să le transforme din simple obiecte pentru distracție în unele cu rol de educație și evoluție a copiilor noștri. Astfel de jucării copii care au exact acele calități despre care vorbeam: sunt de cea mai buna calitate fiind produse de firme consacrate din Statele Unite și Europa și au funcții educative, găsim la Educlass – Importatorul de jucarii pentru copii.

Mâine începe școala, un moment special pentru cei mici dar și pentru părinți. Atât la grădinițe cât și la clasele mici de la școală copii se vor pregăti pentru serbări tematice, vor învăța cântece și poezii, se vor îmbrăca în costume carnaval sau costume halloween copii, spre deliciul părinților și bunicilor.

rubie-s-costum-de-carnaval-alba-ca-zapada-10290
Pentru fetițe găsim la Educlass, importator jucării, costume carnaval sau pentru serbări precum rochita Elsei dar și personaje de basm ca Rapunzel, Sofia, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada. Băieții vor alege cu siguranță un costum precum Spiderman sau Batman, și voi fi eroii serbării. Costume de halloween pentru copii Bucuresti sunt înfricoșătoare, desigur. Copiii se vor costuma în vampir, vampiriță, fantomă, dovlecel sau liliac, devenind înfiorător de simpatici.

rubie-s-costum-carnaval-pelerina-liliac-simpatic-10027

Educlass dispune de o politică de fidelizare a clienților extrem de atractivă. Înca de la prima comandă primești 2% puncte bonus pe care le poți folosi pentru a primi reducere la următoarele comenzi. Apoi, de la comanda 3, punctele bonus se transformă în discount permanent pe site la orice comadă. Poți deveni astfel, client bronze, silver, gold, platinum sau diamond în funție de numărul de comenzi plasate și de valoarea acestora. În funție de acest ”rang” primești discount între 2 și 10 % și transport gratuit.

Foarte interesant mi s-a părut și servicul Wishlist, care îți oferă posibilitatea să vizualizezi configurațiile făcute publice de utilizatorii magazinului online EduClass, importator jucării copii, sau să faci publică o configurație propusă de tine, salvând conținutul coșului ca wishlist.

Bucuria copiilor noștri este și bucuria noastră. Ei sunt scopul existenței noastre, pentru ei vrem să construim o lume mai bună, mai sănătoasă și mai sigură. De aceea le oferim tot ce este mai bun, în așa fel încât să crească frumos și să ducă mai departe ștafeta binelui pe pământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *