Cizme făcute pentru tine

A venit frigul, asta e clar. Gata cu sandalele pe care le purtam acum o lună, e vremea să trecem la încălțăminte serioasă, ghete, cizme, bocanci și altele asemenea. Mai ales cu ploile din ultima vreme, chiar se pune problema să găsim încălțăminte de calitate, prin care să nu treaca nu numai frigul, dar și apa. Căci degeaba îți sunt picioarele calde dacă ai călcat într-o băltoacă și te-ai udat până la piele. Vei îngheța urgent de jos în sus.

Însă, nu e tocmai ușor să găsești cizme de dama din piele așa cum îți dorești, de culoarea pe care ți-o dorești și care să-ți vină perfect. De multe ori găsești un model care îți place dar nu au culoarea care se asortează la geanta sau la geaca ta. Sau îți place culoarea dar tu ai vrea să fie piele lăcuită dar în magazin au doar din piele întoarsă. Să nu mai spun cum e când nu găsești nici măcar numărul tău. O adevărată problemă. La fel se întâmplă și când cauți ghete de dama pentru sezonul rece.

ghete-dama-g04-vogue-2716-2Ce ai zice dacă ți-ar spune cineva că există o soluție care rezolvă toate aceste probleme? Și îți oferă modelul care îți place pe exact măsura ta la picior, în culoarea care o dorești (oricât de fantezistă ar fi ea) și din materialul care îți place ție… Interesant, nu? Ei bine, acest magazin chiar există și îți oferă încălțămintea visurilor tale. Făcută pentru tine, așa cum ai sperat mereu să găsești și să porți. Ai visat mereu la o pereche de cizme albastru electric sau blush sau coral, crem, fuchsia, galben, gri, ivory, lila, mov, roz și multe altele? Acum se poate. Iată o mostră de piele care pe mine m-ar tenta 🙂

mostre_pantofi_piele_23

Vrei să ai niște ghete super tari din piele box, piele lacuita sau piele intoarsa. Se poate, desigur. Nu trebuie decât să alegi modelul, să-ți măsori cu atenție picioarele și să spui ce material și ce culoare să fie. Și gata.

Prețurile sunt rezonabile, având în vedere calitatea materialelor și a lucrăturii care este una impecabilă. De acum nu mai trebuie să faci compromisuri, poți purta exact ceea ce îți place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *