Extensii de păr ieftine și de calitate

Frumusețea bat-o vina 🙂 Câte ne pune ea frumusețea să facem, și dacă nu ne pune ea, o facem noi de drag și de bucuria de a ne îmbunătăți aspectul fizic, a ne face mai atrăgătoare și mai interesante. Desigur că frumusețea nu înseamnă numai exteriorul bine pus la punct ci și ceva cultură dacă se poate, ceva cărți citite la activ, nu de alta dar în afară de a clipi languros din genele rimelate sau a ne răsuci sexi șuvițele de păr între degete, trebuie să mai și glăsuim din când în când.

Dar prima impresie tot aspectul fizic o face, și ca să fie una nimicitoare trebuie să ne aranjăm ca la carte. Ce înțeleg eu prin ”ca la carte”? Ei bine, să folosim produse de calitate dar să nu exagerăm cu cantitatea. Să folosim ce ne stă bine nouă, dar nu neapărat și cu orice preț ce e la modă. Să alegem machiajul în funcție de locul unde mergem și mai ales ce se întâmplă în acel loc. Să nu dăm o căruță de bani pe diverse produse, mai bine căutăm cosmetice și extensii de par la preturi ieftine.

human hair wigs

Una din părțile la care e musai să umblăm când vrem să arătăm de la bine spre fabulos este părul. O coafură bine făcută și care ne avantajează poate face jumătate din tot ritualul nostru de înfrumusețare. Iar dacă vrei ceva de efect, care să facă impresie printre cunoscuți sau necunoscuți, folosește extensii de tipul clip on. La acest tip de extensii de păr firele de păr sunt proteinizate cu particule de cașmir pentru a preveni încurcarea acestora. Ca recomandări, aflăm de pe site-ul bedaboutique.ro că extensiile pot fi spalate și pieptănate  dar că trebuie evitat spălatul foarte des și utilizarea uscătorului de păr, pentru păstrarea acestora într-o stare cât mai bună, pe o durată de timp cât mai lungă. Se poate folosi placa de păr pentru coafare, chiar și la o temperatura de 180 de grade.

Astfel poți avea atât volum cât și o lungime mai mare a părului, dar poți crea și efecte spectaculoase din nunațele de păr ale extensiilor și ale părului tău natural. Ce e mai important e că folosirea extensiilor de păr este una din cel mai puțin agresive metode de a te coafa, fără a degrada inutil părul tău natural.

6 Replies to “Extensii de păr ieftine și de calitate”

  1. Mie mi-ar sta bine un castaniu…Numai ca nu am de ce sa le prind.Asa ca voi opta pentru niste cărti. Ce zici?..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *