Întreținerea liftului – o necesitate

Am stat până de curând la etajul superior al unui bloc. Chiar foarte superior aș putea spune 🙂 Unul din motivele pentru care m-am mutat de acolo a fost liftul. Ca în majoritatea blocurilor comuniste liftul era vechi, având cca. 40 de ani vechime și se strica când îți era lumea mai dragă, mai precis când aveai bagaje multe și grele ori când te grăbeai sau când aveai de făcut multe drumuri. Sau dacă nu se strica înainte de a te apropia tu de el, se strica după ce te urcai în el, și uite așa petreceai câteva ore în companii din cele mai diverse.

lift-persoane-1200x480

Asta ca să vorbim la modul lejer despre lifturi, deși problema este de fapt foarte serioasă, existând chiar posibilitatea producerii de accidente din cauza vechimii dar și a proastei întrețineri. De cele mai multe ori, la blocuri ca cel în care am locuit eu, se făceau contracte de service pentru lifturi cu tot felul de firme obscure, care în afară de faptul că scriau facturi cu multe cifre nu prea aveau alte activități.

În realitate, o întreținere corectă a unui lift nu doar că îi lungește durata de viață, dar duce și la reducerea costurilor cu reparațiile, la reducerea până la dispariție a riscului de accidente dar și la o utilizare plăcută și benefică locatarilor.

În momentul semnării unui contract de service lift cu MP IFMA, clientul va afla exact în ce stare este liftul său și cât de bine funcționează. Indiferent de producătorul liftului, clientul va primi servicii pentru lifturi, de aceeași calitate, adaptate nevoilor sale. Printr-un asemenea contract se va îmbunătăți calitatea utilizării liftului și se vor putea implementa noi servicii, moderne, precum: control la distanță, întreținere la distanță sau supraveghere la distanță.

Serviciile oferite sunt formate din patru categorii: servicii preventive, conform normelor, reparații rapide în caz de defacțiuni, servicii telefonice 24 din 24 de ore pentru solutionarea incidentelor și alte tipuri de servicii.

Întotdeauna e mai ușor să previi decât să repari ce s-a stricat. Și nu e doar mai ușor ci și mai ieftin. O întreținere făcută așa cum trebuie aduce numai beneficii tuturor celor care au în viața lor un lift sau o scară rulantă 🙂

11 Replies to “Întreținerea liftului – o necesitate”

  1. Este corect! Nu-i usor cu chestiile astea care se supun legilor ISCIR-ului! …Nu?
    ….Ma bucur ca te regăsesc pe sit-ul tau, mai elegant, iar tu talentată in crestere si molipsitoare de pofta de viata.

  2. La fel de frumoasa esti ! Am incercat sa ma descurc prin noile reinoiri ale site-ului tau si pot sa’-ti spun ca mi-a plăcut ce am gasit.Cel mai mult mi-a plăcut ca te-am regăsit pe tine .Acelasi lòok dezinvolt de leu învingător.
    Poeziile tale unde sa le caut?

  3. Am fost mai curios si m-am uitat mai atent.Mi-a placut sa descopăr “Poveste de adormit copii”.
    Altfel, nu inteleg de ce numai lenjeria de pat trebuie sa fie asa de importantă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *