Cele mai frumoase targuri de Craciun

Nu cred că greșesc dacă spun că perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai frumoasă din tot anul. Deși afară este frig, ninge și zăpada acoperă tot ce vezi cu ochii (așa ar fi ideal să fie), în suflete își face loc căldura și bucuria. Întunericul este diluat de luminile instalate peste tot în oraș, de vitrinele strălucitoare, de ferestrele la care sclipesc fulgi de nea, moși cu barba albă și brazi încărcați până la refuz. Și comercianții au grijă ca noi să avem tot ce ne dorim, să ne bucurăm cumpărând cadouri și podoabe de brad. În ultimii ani au înflorit târgurile de Crăciun care sunt o adevărată bucurie a iernii. Iar firmele de turism se întrec în a ne oferi cele mai bune Oferte Targuri si Piete de Craciun.

targul-de-craciun-sibiu

Cea mai bună ofertă găsită de mine este cea de la TUI TravelCenter, care oferă sejururi în perioada în care se desfășoară cele mai frumoase Targuri Craciun. Pachetele oferite includ cazare, mic dejun și transport cu avionul, la Targuri Craciun precum cele de la Viena și Praga, sau doar cazare și mic dejun la Targuri si Piete de Craciun precum cele de la Sibiu și Budapesta.

Târgul de Crăciun de la Sibiu, care are deja o tradiție de 10 ani și se anunță a fi și în acest an un eveniment de la care nu ai cum să lipsești. Deschiderea acestui targ de Craciun va avea loc pe 18.11.2016 cu un spectacol Turn ON the Lights. Expozanții care vor ocupa cele peste 70 de căsuțe vor veni cu produse atent selecționate atât pentru copii cât și pentru adulți. Locuri precum Atelierul lui Moș Crăciun, Parcul lui Moș Crăciun sau Aleea Poveștilor îi vor bucura cu siguranță pe cei mici. Acest targ de Craciun va dura până pe 3 ianuarie, numai bine pentru a avea timp să achiziționăm un pachet de servicii turistice pentru această perioadă.

Despre TUI TravelCenter știe deja toată lumea că este cel mai important jucător mondial din industria turistică, care operează în 180 de țări, are aproximativ 30 de milioane de clienți anual și peste 71.000 angajați. Promisiunea de brand a acestui uriaș concern este aceea de oferi fiecăruia dintre noi vacanțe personalizate dar și un nou standard în domeniul serviciilor turistice.

E la îndemâna oricui să meargă anul acesta la cele mai frumoase Targuri si Piete de Craciun, precum cele de la Viena, Praga, Budapeste sau Sibiu, care vor oferi concerte, distracție, cadouri pentru toată familia și multe altele.

2 Replies to “Cele mai frumoase targuri de Craciun”

  1. Ce sa zic?..Daca as sta mai bine cu inima,te-as invita ….Sunt momente unice si cei doritori, cred eu, nu au ce regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *