Despre litere volumetrice

A crea brand awareness este vital pentru orice companie pentru că doar așa brandul respectiv devine vizibil şi usor de recunoscut. Dar ce este acest brand awareness. Este gradul de cunoaştere de care un brand se bucură în rândul consumatorilor sau potenţialilor consumatori din publicul ţintă şi reprezintă totodată asocierea corectă care se realizează în mintea acestora între produs şi companie. Una dintre metodele de a crea brand awareness este publicitatea. Iar pentru aceasta o companie poate apela la specialiști care aduc calitate imaginii brandului inclusiv prin litere volumetrice la preturi avantajoase.

plexi-printat

Literele volumetrice pot fi de mai multe tipuri în funcție de criterii precum: dimensiune, mod de prindere, materiale din care sunt fabricate, mod de iluminare, etc.

În funcție de dimensiunea lor, există litere volumetrice mari care se montează de regulă pe acoperișul unei clădiri sau de dimensiuni reduse care pot fi montate într-un mall, intr-o receptie, stand expozițional, etc.

În funcție de materialele din care sunt fabricate, sunt litere volumetrice din acryl (plexiglas), aluminiu, lemn, otel, polistiren, forex, dibond si multe alte materiale. Există și variațiuni, de exemplu literele volumetrice din plexiglas pot fi GOLD, oglindă, printat, satinat, sau plexiglas cu aluminiu și multe alte combinații, totul depinzând de gustul și preferințele clienților.

În funcție de modul de prindere, literele volumetrice pot fi montate direct pe perete, acoperiș, stand expozitional, etc. sau pot fi montate pe un suport din diferite materiale: acryl, aluminiu, lemn, etc.

În funcție de modul de iluminare, acestea sunt de cinci tipuri:

  • cu iluminare interioară
  • cu iluminare halou
  • cu iluminare în cant
  • cu iluminare frontală
  • cu iluminare pe fața sau cantul literei cu leduri individuale vizibile.

Toate aceste tipuri de litere volumetrice sunt produse și comercializate de HeadPrint, firmă care funcționează cu mare succes în domeniul productiei publicitare și printului de mici și mari dimensiuni: print digital, vopsitorie în culori speciale, decupare CNC, producție standuri publicitare sau creație și producție art-deco.

Avantajele oferite de HeadPrint clienților săi sunt calitatea serviciilor, operativitatea dar și adaptabilitatea la nevoile fiecărei companii. În plus sunt și avantaje financiare, când vorbim de litere volumetrice preț, raportul calitate preț fiind unul foarte bun. În plus HeadPrint oferă discount de 10% la orice comandă făcută online, a implementat un sistem de notificări prin SMS pentru a te ține la curent cu stadiul producției sau livrării comenzii tale, oferă transport gratuit la orice comandă de peste 500 lei.

Dacă ai nevoie de litere volumetrice pret, trebuie doar să îi contactezi pe băieții de la HeadPrint și nu ai să regreți 🙂

2 Replies to “Despre litere volumetrice”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *