Cum alegi o scară pentru construcții la înălțime

Intenționezi să îți reamenajezi apartamentul? Îți construiești o casă, un garaj sau orice altceva? Ești un profesionist în construcții și amenajări interioare? Ei bine, în toate aceste cazuri, și nu numai, ai nevoie de o scară. Și nu orice scară, ci o scara din aluminiu cu 14 trepte de aici.

Când vorbim de scări vorbim în primul rând de siguranță. Dacă trebuie să urcăm la înălțime nu putem folosi orice fel de scară, sau mai rău vreo improvizație, pentru că ne punem sănătatea și chiar viața în pericol. Așa că e foarte important să alegem produse profesionale, de cea mai bună calitate, despre care să putem să ne informăm în detaliu, de la firme de profil care să ofere garanție.

scara-euro-e3-3x16-trepte_7504

Informațiile pe trebuie să le aflăm despre scări, atunci când dorim să cumpărăm una sunt următaorele:

  1. Câte tronsoane și câte trepte are și care e lungimea extensibilă maximă. Acesta este primul element care ne ghidează spre produsul de care avem nevoie. De exemplu, o scară din aluminiu profesională Svelt poate fi utilizată ca scară cu dublă urcare sau scari cu lungime mare în funcție de necesitate.
  2. Din ce este fabricată scara și câte kg are. O scară din aluminiu va fi una ușoară, ceea ce oferă o mobilitate mare fără efort semnificativ.
  3. Care este suprafața unei trepte și care este distanța dintre ele. O treaptă mai lată și cu bordură oferă o siguranță și o stabilitate mai mare.
  4. Cat spațiu ocupă atunci când este strânsă, pentru a ști dacă are loc în spațiul de depozitare alocat și cu ce trebuie transportată la locul unde e necesară.
  5. Ce sarcină suportă, pentru că e posibil să depășești greutatea suportată de scara aleasă și atunci vor apărea probleme.
  6. De ce sisteme de siguranță dispune. Iată care pot fi acestea:  stabilizator de bază, chei pentru blocarea stabilizatorului, ranforsare internă de nailon la locașul stabilizatorului, curele anti-deschidere accidentala, roți de alunecare, elemente de deschidere din aluminiu, tampoane din cauciuc antiderapant, dispozitiv antidesfășurare accidentală, dop antidesfășurare dincolo de înălțimea de siguranță și multe altele.

La Emenatwork găsești scări profesionale sau schele speciale cu ajutorul cărora poți construi în siguranță la orice înălțime. Iar în ce privește calitatea, aceasta este garantată. Cinci ani de zile. Asta ca să poți construi fără griji.

5 Replies to “Cum alegi o scară pentru construcții la înălțime”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *