Cele mai bune echipamente horeca

Termenul horeca se refera la un sector din industria hotelieră și a serviciilor alimentare, in special a unităților care pregatesc și servesc alimente și băuturi. Se  pare că acest termen este o abreviere a cuvintelor Hotel Restaurant Cafenea/Catering și a fost folosit mai întâi în Ţările de Jos,  apoi și în Spania, Portugalia, Belgia, România și alte țări.

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de produse horeca este Conti Grup, care încă din anul 2000 oferă servicii integrate, începând cu cele de consultanță inițială, servicii de finanțare și service. Serviciile de consultanță sunt primele care intervin în procesul dotării unui nou restaurant, cafenea, etc cu utilajele și accesoriile necesare precum o masina de inghetata profesionala.

57e4f7446c1ac

Consultanța este necesară penru identificarea si stabilirea corectă a fluxului tehnologic în vederea dimensionării corecte a investiției în funcție de dimensiunea sa și tipul de gastronomie (Italian, Chinezesc, Romanesc, International, etc). Prin serviciile de consultanță se fac și propuneri de investitii step-by-step, cum ar fi achizitionarea treptată a echipamentelor si accesoriilor, urmată de restul de materiale.

Având în vedere dimensiunile și valoarea unor astfel de proiecte Conti Grup s-a gândit și la finanțarea echipamentelor necesare în sistem leasing, în sistem rate de până la 1 an sau prin închiriere, cu drept de achiziție finală, respectiv leasing operational.

Printr-un service de calitate, clientii Conti Grup au posibilitatea să utilizeze pe o perioadă îndelungată echipamentele achiziționate. Service-ul acordat poate fi service pe perioada de garanție sau/și service post-garantie pe baza da de contract, abonament sau la cerere.

Dacă adăugăm faptul că echipamentele horeca distribuite de Conti Grup sunt de cea mai bună calitate, dar și competența și promptitudinea serviciilor, înțelegem de ce, din ce în ce mai mulți agenți din zona horeca aleg Conti Grup, ca suport permanent pe toată durata dezvoltării unei afaceri din acest domeniu.

Produsele pe care le distribuie Conti Grup acoperă toată gama de utliaje și echipamente necesare acestei industrii: bucătărie caldă, cuptoare gastronomice, mobilier neutru inox, spălătorie veselă/oale, echipamente pizza, utliaje frigorifice, fast food, patiserie/cofetărie, utilaje de inghetata, ventilație, bar și bufet, spălătorie industrială rufe, autoservire, containere izoterme, echipamente pentru magazine, robotică, accesorii, vitrine expunere și vitrine vinuri.

Doar împreună cu parteneri profesioniști și dedicați muncii lor poți avea succes în orice domeniu, și în special în domeniul hotelier și alimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *