Saash – magazinul de care ai nevoie

Saash, prin magazinul online Saash.ro, te invită la o întâlnire cu designerii români dedicati artei vestimentare, o întâlnire în care bunul-gust, rafinamentul și eleganța vor fi la rang de lege. Era nevoie, pentru toate femeile care se vor îmbrăcate cu stil, de un astfel de magazin, plin de rafturi cu rochii speciale potrivite pentru a-ți desăvârși personalitatea, cu pantofi de care picioarele tale se vor îndrăgosti, dar și cu genti de piele naturala unicat sau în ediție limitată, care îți vor completa stilul vestimentar.

Sunt sigură că și tu, ca orice altă femeie, ți-ai dorit mereu să porți piese vestimentare de calitate, din materiale plăcute și rezistente, creații ale unor designeri care au grijă ca tu să ai mereu aparitii originale, speciale, demne de admiratia celor din jur. Mai ales că stilul vestimentar este primul care vorbește despre tine și nu trebuie sub nicio formă neglijat. De aceea Saash.ro – Romanian Designers HUB se deschide în fața ta cu cele mai noi și ingenoase colecții de piese vestimentare dar și de obiecte din zona de home&deco, răspunzând la dorința ta de a avea calitate și artă într-un singur loc.

geanta-din-piele-ballerina-red

Pentru a obține ținuta impecabilă pe care ți-o dorești, designerii români vestimentari reuniți sub numele de Saash, îți stau la dispoziție cu cele mai noi și apreciate creații. Nu trebuie decât să răsfoiești pagina cu noutăți a magazinului Saash.ro pentru a descoperi adevărate piese statement de care ai neapărat nevoie într-o garderobă inteligent aleasă. Și ai toate șansele să fii nu doar la modă ci și originală, rafinată și stilată oriunde ai merge.

Printre designerii români care sunt prezenți pe Saash, enumăr doar câțiva: Alina Cernătescu, Bookletta, cu celebra sa ”geantă pentru carte”, Bianca Georgescu, Carmina Cimpoeru, Dana Tănase, FRAMBOISE, Gabrinis, Hannami, Hihiri, Isabelle Vijiiac, Larisa Dragna, Maestoso, Maia Rațiu, Naveen, OIO, Saash, SABINNE,THE 5TH ELEMENT, Undress, Wild Inga, și mulți alții, de la care poți alege ținutele perfecte care să te facă să te simți, sau să te înețe să fii, tu însăți. Și cum e Black Friday, de pe Saash.ro poți cumpăra genți de damă din piele, creația unor cunoscuți designeri români, la reducere cu 25% din preț.

În final vreau să vă spun că am citit recent un articol interesant despre saash pe care vi-l recomand cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *