Lupe bixenon pentru mașina ta

Vizibilitatea pe timp de noapte este foarte importantă pentru orice conducător auto, profesionist sau nu. Mai ales acum, iarna, când nopțile sunt lungi, se întunecă devreme și e imposibil să nu te prindă întunericul dacă ai un drum mai lung de făcut. Pentru un confort sporit în astfel de condiții există lupe bixenon, care au multe avantaje deloc de neglijat, cum ar fi:

Durata lunga de viata. O lupa bixenon are o durată de viață mai lunga decât a becului simplu și nu vei rămâne fără lumini când îți e viața mai dragă.
Consum mult mai mic decat al becurilor clasice. Kit-urile consuma doar 35-55 W, în funcție de putere.
Lumina de drum mai puternica. Lumina emisa de far o sa creasca cu pana la 300% (3200-5000k lumeni, în funcție de bec) și va lumina mult mai departe și mai bine concentrată. În felul acesta lumina va fii dispersată doar pe suprafața de rulare, fara a mai orbii alți participanți la trafic.
Becurile Xenon, în afară de faptul că sunt foarte utile, sunt și estetice dând si un look frumos masinii.

De pe Led24 poate fi achiziționată orice lupă bixenon potrivită mașinii tale la un pret rezonabil având în vedere calitatea produselor. Led24 este primul importator autorizat al brand-ului Cartech, ale căror produse sunt garantat cele mai bune calitativ, cu o rată de defecțiune de sub 1%. Raportul dintre calitate și pret este astfel foarte bun.

Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt aproape Led24 face un cadou tuturor cumpărătorilor prin reducerile importante de prețuri din această perioadă. Până pe 22 decembrie găsiți multe dintre produsele comercializate de Led24, din gama produselor pentru tunning auto, la reducere, inclusiv un KIT de proiectoare (Lupe) Bi-Xenon compatibile pe H1, H7, H4 redus cu 40 lei, având acum prețul de 149,98 lei. Cred că ar fi și un frumos cadou de Crăciun pentru soțul sau iubitul tău, având în vedere prețul bun dar mai ales utilitatea acestui produs.

Ca să te convingi de calitatea produselor te poți deplasa la showroom-ul de pe Calea Ferentari, nr 77, sector 5, Bucuresti, pentru că Led24 este unul din puținele magazine online din nișa de accesorii auto care are un showroom fizic în București.

Vă doresc drumuri bune și bine luminate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *