Papetărie și birotică

Vă mai aduceți aminte de Books Express, librarul tău personal, acea librărie online plină de inspirație, care pe lângă faptul că ne aduce fiecăruia exact cărțile de care avem nevoie, ne plasează direct în inbox lectură gratuită din cărți online de business și lifestyle? Ei bine, am descoperit pe site-ul lor simpatic și prietenos și o gama variata de articole de papetarie.

Și ce ne-am face noi fără astfel de articole de papetărie și birotică. La birou am fi morți fără ele, acasă cam la fel, pentru copiii noștri, la școală și acasă… ce să mai vorbim. Iar la Books Express am găsit articole de papetarie extrem de șic, numai bune să le folosim chiar noi cu mare plăcere, dar să le dăruim și celor dragi.

Mai ales acum că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă avem de ales între o multitudine de obiecte de papetărie și birotică care mai de care mai atrăgătoare. De la simplele creioane de colorat, semne de carte, gume de șters în formă de turnul Eiffel, ștampile de Crăciun, stickere diverse cu psalmi, fructe, motivationale sau tot ce-ți trce prin cap, agende și organizatoare de buzunar sau nu, până la puzzle-uri și origami, ochelari 3D, note pad-uri magnetice și multe, multe altele. Ce zici de un mâncător de griji?

silk top wigs

Oferta este extrem de generoasă, este imposibil ca, oricât de pretebțios ai fi, să nu găsești ceea ce îți place și ceea ce ai nevoie, printre cele 50 de pagini de articole de papetărie de pe Books Express. Trebuie doar să ai un pic de timp și să răsfoiești pe îndelete paginile pline cu articole alese cu grijă, de cea mai bună calitate.

În ce privește livrarea, aceasta se face în condiții de siguranță, pentru ca tot ceea ce ai cumpărat să ajungă în perfectă stare, plata urmând a fi făcută la primirea coletului, prin card, transfer bancar, Paypal sau chiar și în rate fără dobândă prin Card Avantaj (1-6 rate) sau plata Card Start BT (2-9 rate). La comenzi de peste 300 de lei transportul este gratuit. Comanda se face oricum îți place, prin adăugarea produselor în coșul de cumpărături și plasarea comenzii pe site, telefonic sau prin chatul pus mereu la dispoziția clienților.

Sărbători fericite tuturor!

6 Replies to “Papetărie și birotică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *