Cele mai frumoase inele de logodnă

Vine și fericita zi când un bărbat se hotărăște să ceară mâna iubitei sale. Și asta trebuie să se întâmple într-un context special, într-un loc romantic, iar cererea trebuie să se facă în genunchi… Asta se întâmplă mai mult prin filmele americane, ceea ce nu înseamnă că româncele noastre nu visează la un astfel de moment, la fel de mult cum visează la niște superbe inele de logodna. Pentru că cererea în căsătorie nu are prea mare valoare (asta tot din filmele americane o știu) dacă nu este însoțită de o cutiuță de catifea în care se lăfăie inelul de logodnă dotat cu cel mai mare diamant văzut pe fața pământului 🙂

Indiferent că e din aur galben, alb sau roz, important e diamantul care îi dă valoare și semnficație. Dar care este diferența între aurul galben, alb sau roz. Diferența constă în materialele care sunt adăugate ăn aliaj cu aurul și care îi pot conferi unei bijuterii de aur de la Zehava o nuanță specială. Aliajele care conțin mai mult cupru au nuanța de roz, iar cele fabricate din argint, zinc sau nichel pot avea aspectul unui aliaj alb, nobil și elegant.

În funcție de concentrația aurului în aliaj acesta poate avea 9, 14, 18 sau 24 carate. Majoritatea bijuteriilor sunt fabricate din aur de 14 sau 18 carate, aceastea fiind aliajele ideale din care se obțin bijuterii rezistente la orice fel de condiții meteorologice și la contactul cu apa.

Dincolo de culoarea aurului, un inel de logodnă trebuie să fie simplu și extrem de elegant, pentru a aminti peste ani și ani momentul unic al unei cereri în căsătorie. Un model perfect este acest inel logodnă din aur galben 18K și diamant alb natural.

https://www.dressmelody.com/

 

Este fabricat de aur galben de 18K iar piatra este un diamant natural alb de 0.28 carate, fiind și alte pietre disponibile la cerere. Greutate inelului este de 2.15 grame, iar prețul este… lasă că aflați și singuri când va veni vremea 🙂 Montura inedită a acestui inel de logodnă este dovada măiestriei creatorilor săi atunci când vine vorba de prelucrarea aurului: doar ce este mai frumos pentru ea.

După oferirea unui astfel de inel de logodnă răspunsul ei nu poate fi decât DA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *