Jucării de pluș pentru copilul tău

Fiul meu a primit de la niște prieteni când avea trei ani un urs de plus urias. Cred că era cam de două trei ori cât el, iar prima reacție când l-a vazut a fost aceea că a izbucnit în plâns. Dar s-a obișnuit repede cu dimensiunile impresionante ale ursului și multă vreme au fost cei mai buni prieteni. Dar prietenia cu un băiat de vârsta pe care o avea Ștefan nu e tocmai confortabilă pentru o jucărie. Ce n-a pățit bietul urs. A fost epilat cu un epilator electric, i s-au făcut injectii cu apa, i-a fost tăiată o porțiune de coadă, dar chiar și așa Ștefan nu se culca seara fără să-l strângă în brațe pe domnul urs.

Pe lângă această jucărie de pluș uriașă, de-a lungul timpului în casă s-au adunat fel de fel de jucării moi și pufoase care au umplut treptat toate încăperile casei: cățeluși, cocoși, iepurași, fructe și legume de plus, chiar și perne de plus, fiului meu plăcându-i foarte mult tot ce este moale și plăcut la pipăit.

De câte ori treceam prin fața unui magazin de jucarii de plus, băiatul meu voia neapărat să intrăm, dacă nu îi cumpăram nimic, măcar să poată să atingă un pic jucăriiile și să le simtă moliciunea.

Și am preferat să îi cumpăr jucării de pluș, mai ales când era mic, pentru că acestea sunt total inofensive și nu pot crea leziuni copiilor. Mai ales jucăriile de marca „STIP” sunt foarte sigure pentru că sunt realizate din materie primă naturală, ţesături plăcute la atingere, fără utilizarea vopselelor şi a altor substanţe toxice, astfel încât fiecare părinte e convins de siguranţa copilului său.

Devine astfel o soluție ideală când trebuie să alegi un cadou pentru copilul prietenilor tăi, sau pentru un copil din familie, să cumperi o jucărie de pluș veselă și colorată, care îl va binedispune pe orice copil și îl va invita la o joacă frumoasă și sănătoasă.

Chiar și adulții se pot bucura uneori de astfel de jucării, așa că poți încerca să cumperi o jucărie drăguță din plus prietenei sau soției tale și sigur îi vei face o surpriză plăcută.

4 Replies to “Jucării de pluș pentru copilul tău”

  1. Și Sara a primit un urs uriaș de pluș, când era mică. Era mai mare decât ea și ce ne-am mai amuzat de mirarea ei, când l-a văzut pe Moș Martin. Sunt tare faine aceste jucării pufoase. Și nu doar copiii se bucură de ele! 😀
    O zi frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *