Cât costă un vopsit auto

Ce ne-am face fără autoturismul din dotare? Fie vară, fie iarnă, fie ploaie, fie vânt, nu plecăm de acasă fără mașină, indiferent unde am merge 🙂 Numai că frigul și căldura, ploaia și vântul, precum și toate celelalte fenomene meteorologice ne afectează mașina, indiferent dacă mergem cu ea sau stă în parcare cea mai mare parte a timpului.

Și uite așa ajungem să avem nevoie de o vopsitorie auto, pentru că draga noastră mașină începe să arate cam ponosită și nu mai are strălucirea unei mașini noi. Plus că apar mici zgârieturi, julituri, pete, care strică aspectul general al mașinii și măresc riscul apariției de rugină la mașinile mai vechi.

Un vopsit auto este necesar în astfel de situații. Nu e musai să schimbăm și culoarea mașinii, deși nu sună chiar rău nici asta. Dar chiar dacă nu îi facem asta mașinii noastre, un vopsit auto o va face să arate iarăși perfect. Și vom fi tare încântați când vecinul ne va întreba dacă ne-am luat mașină nouă 🙂

Dar pentru asta nu putem să apelăm la orice fel de servicii de vopsire auto. Dacă nu suntem convinși că acea vopsitorie auto la care vrem să mergem are tehnicieni serioși și folosește materiale de calitate e mai bine să ne mai gândim și să căutăm acele servicii de calitate precum serviciile de vopsitorie Auto Erebus.

La un vopsit auto nu conteaza numai calitatea vopselei, deși aceasta este totuși cea mai importantă. De preferat să fie ecologică, să nu polueze mediul și să nu emane substanțe toxice. În afară de vopsea, contează toate celelalte detalii: alte materiale care se folosesc precum: lac, întăritor, chit, fuller, șmirghel, hârtie de mascare, bandă, lavete, etc,. utilajele cu care este dotată vopsitoria, precum și manopera aplicată de personalul vopsitoriei care trebuie să știe să utilizeze toate aceste materiale și utilaje așa cum trebuie.

Dar cat costa o vopsire auto? Trebuie să ne așteptăm la un pret destul de mare pentru o vopsire completa a masinii pentru că vopselele de calitate sunt scumpe, la ele adăugându-se toate celelalte materiale și manopera. Se pleacă de la un pret pe componente, iar daca se opteaza pentru o vopsire completă se mai acordă și un discount. Nu există deci un răspuns exact la întrebarea cat costa o vopsire auto, aceasta depinzând de mai mulți factori care trebuie luați în considerare în fiecare caz în parte.

2 Replies to “Cât costă un vopsit auto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *