Cadouri corporate de Mărțișor

Există sărbători de-a lungul anului care nu pot fi trecute cu vederea. Membrii familiei își fac mereu cadouri de Crăciun, de Mărțișor și de Ziua Mamei precum și de Paști. Fără să mai ținem seama de onomastici și zile de naștere. Dar și companiile sunt tot niște familii doar că mai mari și de multe ori mai întinse teritorial. Așa că este firesc ca și o companie să ofere cosuri cadou propriilor angajați dar și partenerilor de afaceri cu toate aceste ocazii.

Oferirea de cadouri corporate sau cadouri business este dovada respectului și aprecierii tuturor celor implicați în creșterea și dezvoltarea afacerii. Un cadou business plin de eleganță și rafinament acordat într-un moment special îi va conecta mult mai bine pe angajatori și angajați dar și pe companiile partenere.

Cele mai potrivite cadouri business sunt acele cadouri corporate personalizate care transmit mesajul de mulțumire al companiei dar îi măresc și vizibilitatea prin completarea conținutului acestori coșuri cadou cu produse promoționale personalizate, carduri sau felicitări. Și desigur nu trebuie să uităm de preț. Raportul preț calitate este cel care trebuie să ne ajute să facem alegerea cea mai potrivită a unor cadouri corporate.

La Debonaire crearea fiecărui coș cadou este o adevărată provocare. Armonia dintre formă și conținut își spune mereu povestea despre gusturi irepetabile, despre calitate remarcabilă, despre rafinament și originalitate. Semnarea de parteneriate cu producători de renume din Franța, Anglia, Scoția, Italia, Germania, Belgia și Danemarca aduce în coșurile cadou de la Debonaire o combinație unică și delicioasă din cele peste 150 de sortimente de produse de cea mai desăvârșită calitate.

Debonaire oferă discount de fidelitate pentru toți cei care au comandat cel puțin o dată. Totodată, transportul este gratuit peste o anumită valoarea a comenzii. Debonaire dă dovadă și de flexibilitate, permițând modificarea conținutului oricărui model standard din colecțiile de cosuri cadou, prin adaugarea sau excluderea de produse componente. Se pot adăuga și produse promoționale personalizate, carduri, felicitari, etc. obținând cadouri corporate personalizate.

Se apropie cu pași repezi sfârșitul iernii. Primăvara începe din nou cu sărbătoarea atât de îndrăgită la noi în țară a mărțișorului dar și cu tradiționala zi a mamei. Ocazii ideale pentru a le aminti angajatelor și partenerelor de afaceri că le apreciați și respectați din ce în ce mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *