Centrale termice vaillant

Sistemele centralizate de încălzire nu mai sunt de mult o soluție pentru asigurarea confortului termic și a necesarului de apă caldă menajeră în locuințele din orașe. Pierderile mari din sistemele centralizate datorate sistemului de transport foarte vechi și cu un grad mare de uzură ridică mult costurile agentului termic, acesta ajungând în apartamentele celor arondați la un preț foarte mare și cu multe grade sub temepraturile necesare. Faptul că deja mulți orășeni au renunțat la sistemul centralizat și au propria centrală termică, face și mai dificilă asigurarea căldurii și apei calde pentru cei rămași în sistem.

Majoritatea românilor și-au achiziționat deja sau sunt în curs să-și cumpere o centrală termică eficientă cum ar fi centrala termica vaillant ecotec pro pe berluni.ro. Acest tip de centrala vaillant nouă în condensare este extrem de eficientă, durabilă şi uşor de utilizat. Este un model de centrală foarte compactă care poate fi montată în cel mai mic spaţiu, şi cu toate acestea, este foarte eficientă furnizând în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente.

În plus, această centrala vaillant oferă:

  • Un control automat al arderii;
  • Un sistem pneumatic destinat amestecului gaz-aer;
  • O pompa automată cu doua trepte care ofera un consum redus de energie;
  • Afisajul luminat și interfață foarte bine gandită.

În plus, ca avantaj client la achiziționarea unei centrale termice vaillant, Berluni oferă livrarea gratuită în zona A (Ilfov, Dambovița, Prahova, Ialomița, Călărași și Giurgiu), doi ani garanție, punerea în funcțiune (PIF) gratuită, kit de evacuare inclus și posibilitatea de retur în termen de 14 zile.

Cum alegi o centrala de apartament? Sigur că orice alegere pe care o facem ține cont și de criteriul pret. În cazul unei centrale termice vaillant, indiferent de combustibilul folosit, gaz metan, energie electrică sau combustibil solid, nu trebuie să ne ghidăm doar după preturi, importante fiind caracteristicile tehnice, siguranța în exploatare, eficiența, garanția și post garanția, etc. Ideal este să găsim raportul pret calitate cel mai bun, în așa fel încât să achiziționăm centrale vaillant bune și care să nu ne coste totuși o avere. Avem noroc că în ultima perioadă s-au înregistrat prețuri din ce în ce mai mici la orice centrala vaillant sau de alte mărci, acestea devenind accesibile oricărui cumpărător.

One Reply to “Centrale termice vaillant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *