Soluții pentru compactarea deșeurilor

Atât pentru societățile comerciale care operează în domeniul industriilor cât și a celor din comerț, există mereu probleme cu modul de colectare și depozitare a deșeurilor. Volumul mare al acestora necesită spații mari de depozitare, care altfel ar putea fi folosite mai eficient. Cu atât mai mult se pune această problemă pentru operatorii care se ocupă de deșeuri.

Pentru toate aceste societăți, mai mari sau mai mici, AWE Compactors livrează prese de balotat deseuri, compactoare deșeuri, compactoare EPS, tocătoare și perforatoare profesionale. În felul acesta volumul deșeurilor poate fi redus cu până la 90%, costurile cu manevararea și depozitarea acestora scăzând considerabil. Există prese de balotat AweCompactors de diverse modele, verticale, orizontale, multicamerale, cu putere și capacitate diferită, prese balotat peturi, cu accesorii precum cărucior pentru manipularea baloților etc. Acestea pot fi folosite pentru balotat orice fel de deșeuri: carton, hârtie, ambalaje din plastic, sticle PET etc. și pot fi mici, medii și mari în funcție de necesitățile proprii ale instituției respective, putând balota și butoaie metalice, peturi sau deșeuri menajere.

Pentru depozitarea gunoiului menajer la supermarketuri, cantine, hoteluri, spitale, fabrici care produc alimente, mari companii publicitare, etc. AWE Compactors recomandă presscontainere deseuri menajere, care reduc cheltuielile de transport ale acestor deșeuri menajere cu până la 75%. Ele pot fi folosite și pentru deșeuri cu un nivel ridicat de lichid și sunt ușor de operat prin simpla apăsare a unui buton putând fi încărcate continuu cu gunoi, având gura de incărcare mare si fiind prevăzute cu funcții de autocurățare și igienizare.

AWE Compactors este distribuitor unic al echipamentelor de compactare produse de firme de renume precum producătorul german Bergmann și producătorul irlandez MACFAB, oferind clineților săi echipamente de o incontestabilă calitate si performanță. În plus acesta dispune de o reprezentanță tehnică proprie a producătorului, care asigură servicii de intervenție și reparații profesionale in garanție și postgaranție.

Există întotdeauna soluții practice extrem de utile pentru problemele instituțiilor sau cele ale societăților comerciale. Importantă este informarea acestora pentru a lua cele mai bune măsuri pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor de operare. Una dintre soluții o oferă AWE Compactors prin gama sa completă de compactoare și prese de balotat deșeuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *