Dormitorul – cum îl mobilăm

O locuință este compusă, de regulă, dintr-o sufragerie, un dormitor, un hol, o bucătărie și o baie. Mai pot avea loc în apartamentul sau casa noastră și un dresing, un balcon sau terasă, etc. Fiecare dintre aceste spații au rolul lor, iar dormitorul este destinat perioadei de odihnă și relaxare. Pentru a crea un mediu propice scopului său trebuie să învățăm să ne alegem mobila dormitor potrivită stilului nostru personal.

Când ne mobilăm dormitorul trebuie să ținem cont, în primul rând, de dimensiunile camerei care va avea această destinație. Alegerea unui mobilier dormitor pentru un spațiu mic poate fi o adevărată provocare, pentru că piesele de mobilier pentru dormitoare sunt de regulă mari și trebuie alese cu grijă pentru a nu încărca exagerat spațiul acestui tip de dormitoare.

Pentru un cuplu, ideal este să avem un ”pat de mijloc” pentru a fi accesibil ambilor parteneri, cu noptiere pe fiecare parte. Pentru dormitoare single patul poate fi lipit de perete scutind mult din spațiul încăperii. Un pat dublu potrivit unui dormitor mic este acest Pat Stefan cu sertare pentru depozitare dar și cu posibilitatea de a ascunde noptierele sub pat, pentru mai mult spațiu liber. Are un aspect rustic foarte plăcut și cald și este ideal pentru cine dorește mobila dormitor simplă și practică.

Un spațiu generos se mobilează mult mai ușor, articolele de mobilier dormitor fiind foarte variate. Criteriile de alegere vor fi, de data asta, stilul preferat, modern, clasic, chic, etc. culorile, care ideal e să fie odihnitoare și relaxante, încadrarea în stilul general al casei sau apartamentului nostru.

Sigur că, de cele mai multe ori, vom face alegerea și în funcție de prețuri și de bugetul alocat pentru mobila dormitor. Pe Kalenda.ro sunt disponibile dormitoare pentru orice categorie de prețuri. Un dormitor cu un raport calitate-preț foarte bun este dormitorul Libera, compus dintr-un dulap spațios bine compartimentat, un pat mare cu dimensiune de 160×200 și două noptiere.

Oferta de dormitoare de e Kalenda.ro este foarte bogată cuprinzând dormitoare moderne, clasice, mai ieftine sau din lemn masiv. Avantajul este că aici se pot comanda și piese de mobila dormitor separate în funcție de necesitățile personale.

Alte sfaturi pentru alegerea mobilierului pentru dormitor găsiți pe Casa și grădina. Sper să vă fie de folos 🙂

2 Replies to “Dormitorul – cum îl mobilăm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *