Aparate de masaj picioare

Stresul este boala secolului în care trăim, sau mai bine zis cauza bolilor secolului nostru. Asigurarea resurselor pentru traiul zilnic, printr-un loc de muncă sau un bussines personal, în condițiile atât de instabile și nesigure din ziua de astăzi, crează o presiune puternică asupra psihicului uman. Iar stresul scăpat de sub control poate avea efecte devastatoare asupra sănătății noastre.

Tocmai de aceea, trebuie să facem tot posibilul pentru a oferi corpului nostru, cât mai des, o stare de bine, o relaxare profundă și binefăcătoare, prin metodele care ne stau la îndemână. Una dintre acestea este masajul făcut de un kinetoterapeut sau de un aparat de masaj specializat. Iar cum zona corpului cea mai supusă tensiunilor fizice, dar care ajută la relaxarea întregului corp, sunt tălpile, ideal este să avem propriul aparat de masaj pentru picioare.

S-a dovedit de mii de ani că reflexoterapia este un ajutor important pentru recăpătarea sănătății întregului corp, pe talpa piciorului aflându-se puncte corespunzătoare fiecărui organ, fiecărei glande și fiecărei părți a corpului nostru. Un masaj picioare performant al acestor puncte reduce tensiunea, îmbunătățește circulația, susține funcționarea corespunzătoare a părții corelate a corpului și echilibrează corpul prin eliberarea de endorfine care reduc stresul și durerea.

Cu ajutorul unui aparat de masaj pentru picioare nu mai avem nevoie să ne deplasăm la un cabinet de masaj, nici să plătim prețuri mari pentru ca un maseur să vină acasă la noi, ci ne vom face zilnic masaj picioare în așa fel încât să ne simțim minunat.

Aparatul iRest C30 de pe Komoder oferă un masaj tridimensional (3D) asupra gambelor, tălpilor şi genunchilor celui care îl folosește, pentru o relaxare perfectă. iRest C30 cu încălzire funcţionează la trei viteze diferite, dispune de un program predefinit şi permite ajustarea sistemului suplimentar de masaj pentru genunchi în funcție de preferințele utilizatorului.

Dispunând de 20 de role de masaj, iRest C30 include în experienţa de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Cu ajutorul rolelor de masaj, la fiecare picior în punctele de tensiune, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, dând senzaţia de energie în întregul corp.

Cred că fiecare persoană și-ar dori un aparat de masaj propriu al picioarelor sau, de ce nu, un fotoliu de masaj care să ne relaxeze complet corpul și mintea în fiecare seară. Tocmai de aceea Komoder vinde la cele mai bune prețuri aparate de masaj picioare, fotolii și scaune de masaj, produse după cele mai noi tehnologii din domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *