Din seria „Știai că…?”: astăzi, despre videochat

Despre studiouri de videochat s-au scris, probabil, mii de articole. Despre modele de videochat, la fel. Iar dacă vorbim despre bonusurile oferite modelelor de videochat, ei bine, acest subiect este abordat de cel puțin 100 de ori pe zi. Articole se vor mai scrie, pentru că activitatea de a face videochat este, mai presus de toate, legală și extrem de bănoasă, chiar daca mass-media din România abundă în știri negative la adresa videochatului. Astăzi ne-am propus să vorbim despre câteva dedesubturi ale industriei de videochat.

…Știai că primul model de videochat a fost Jennifer Ringle în anul 1996?

…Știai că, în România, videochatul este o activitate perfect legală? Studiourile nu încheie colaborarea cu nici un model fără a fi încheiat un contract de muncă în conformitate cu legislația în vigoare.

…Știai că videochatul la cuplu este complet interzis?

…Știai că există videochat non-adult, unde membri nu caută nuditate, ci socializare?

…Știai că, la Charm Studios, încă din prima lună un model de videochat câștigă peste 1.500$ pe lună?

…Știai că programul unui model este flexibil?

…Știai că munca într-un studio de videochat este mult mai avantajoasă decât videochatul de acasă?

…Știai că, în cazul studiourilor profesioniste, aceștia au în echipa lor make-up artiști, maseuri, profesori de engleză și hairstyliști?

…Știai că în cazul videochatului nu aspectul fizic este cel care primează?

…Știai că în cazul studioului Charm Studios modelele primesc până la 70% comision?

…Știai că modelele de videochat au parte de un pachet de beneficii extrem de bine pus la punct și, pe lângă bonusurile aferente, ele pot primi o mașină sau vacanțe exotice?

…Știai că un model de videochat poate câștiga de 3 ori mai mult într-o lună decât un angajat la o multinațională?

…Știai că Charm Studios este cel mai corect studio din București? Și nu o spun ei, ci cele 150 de modele care îi recomandă.

Vrei să fii model de videochat la Charm Studios?

Dacă ai parcurs rândurile de mai sus, cu siguranță părerea ta despre activitatea de videochat a suferit câteva schimbări. Ce îți rămâne de făcut? Programeaza un interviu la cel mai serios studio din București, Charm Studios și devino independentă financiar!

Și, ca să încheiem tot cu un „știai că…”, ei bine: …Știai că 10 din 10 fete recomandă Charm Studios pentru seriozitate și corectitudine? 🙂

Fă și tu parte din cea mai frumoasă echipă, exclusiv alcătuită din femei!

 

6 Replies to “Din seria „Știai că…?”: astăzi, despre videochat”

  1. buna nu stiu cum am ajuns pe pagina ta, dar e foarte frumoasa, felicitari!! cat despre articolul asta, e chiar foarte ordonat si intr-adevar, multe dintre lucrurile mentionate de voi nu le stiam despre videochat!!

  2. ..nu stiu de ce majoritatea au o parere proasta despre videochat. cred ca ei habar nu au ce inseamna, de fapt. o sa dau share acestui articol, ca sa afle cat mai multa lume despre ce inseamna, de fapt, videochatul !

  3. seriooouuuus? videochatul este legal? am si eu o prietena de pe scara care e model de videochat, dar sincera sa fiu nu credeam ca este legal… 😛 f tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *