Când avem nevoie de aparat dentar

A purta aparat dentar nu mai este astăzi nimic rușinos sau ciudat, indiferent dacă ești copil sau adult. Mult mai neplăcut dar și nesănătos este să ai dinții strâmbi, înghesuiți sau dimpotrivă  cu spații între ei, mai ales acum, când există clinici care dispun de cele mai moderne scaune stomatologice și de aparatură de ultima generație, așa cum este CityDent. Orice persoană care are astfel de probleme își va căpăta dantura mult visată cu ajutorul celor mai bune aparate dentare de la Clinica Citydent.

Când este necesară folosirea unui aparat dentar?

Sunt mai multe situații când copilul sau adultul are nevoie de aparat dentar. Principala cauză, mai ales în cazul copiilor, este înghesuirea dinților, pe măsură ce are loc schimbarea danturii de lapte cu cea definitivă. Se pare că, din ce în ce mai mulți copii au această problemă, dinții noi crescând încălecați din lipsa spațiului necesar creșterii lor.

O ată cauză este cea a dinților strâmbi. Acest fenomen apare atât la copii cât și la adulți, îndreptarea dinților necesitând perioade relativ scurte de timp, în funcție de tipul de aparat dentar ales.

Și în cazul afectiunilor dentomaxilare, există aparate dentare care pot ajuta la vindecarea acestora, împreună cu alte tipuri de tratamente aplicate la o clinica dentara in Bucuresti, așa cum este Citydent, unde s-au făcut investitii importante îin aducerea celei mai moderne aparaturi și în crearea unei atmosfere unice pentru pacienți.

Spațiile dintre dinți sau strungăreața cum mai este numită popular, pot fi și ele corectate cu ajutorul unor aparate dentare potrivite. Spațiile dintre dinți nu sunt doar inestetice, ci pot crea și probleme prin resturile de mâncare care rămân între dinți și conduc la apariția cariilor.

Și în cazul problemelor produse de dinți în plus sau dinți care lipsesc de pe arcadă o vizită la o clinica dentara in Bucuresti pentru montarea unui aparat dentar va rezolva problema în așa fel încât fața ta va arăta altfel iar mușchii faciali vor începe să funcționeaze perfect.

De cele mai multe ori, când ne gândim că avem nevoie de aparate dentare ne speriem de preturi, care pot fi mari pentru anumite tipuri de aparate dentare invizibile. Dar sunt și aparate dentare cu preturi rezonabile la care merită să apelăm pentru frumusețea și sănătatea zâmbetului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *