Tipuri de echipamente de protecție

În multe domenii industriale și de servicii, cum ar fi industria alimentara, serviciile din gama horeca, serviciile medicale, dar și în construcții, industria grea, etc. este obligatoriu ca salariații să poarte în timpul programului de lucru echipamente de protectie de calitate.

Ce tipuri de echipamente de protectie există?

Când vorbim despre echipamente de protectie nu ne referim doar la imbracaminte de protectie sau la uniforme profesionale ci și la alte articole destinate să protejeze pe toți cei implicați în activitatea respectivă sau în actul medical.

Există un număr mare de produse de unica folosinta care sunt folosite în toate domeniile. În funcție de specificul activității și aceste produse sunt diferite. Astfel, în industria alimentară acestea sunt: șorțul, botoșii, halatul, acoperitoarele de mâneci, mănușile, bonetele, etc. În domeniul înfrumusețării se folosesc produse de unica folosinta, cum ar fi: kimonoul, mănușile, sacii menajeri, prosoape, huse de pat, bentițe, papuci, sutiene și bikini de unică folosință, etc. Și enumerarea domeniilor și produselor de unică folosință necesare ar putea continua.

Și categoriile de echipamente de protectie sunt diferite în funcție de locul unde urmează să fie utilizate. Într-un spital sau un cabinet medical se folosesc uniforme profesionale de cea mai bună calitate. Uniformele medicale cuprind, de regulă, halatul, costumul medical, boneta, mănușile, etc. Gama de uniforme medicale din portofoliul Dispo Trading este realizată din materiale rezistente, aceste articole jucând un rol important în sănătatea pacienților și a personalului. Folosirea unei uniforme medicale scade riscul transmiterii microbilor, scăzând riscul propagarii bolilor.

Dispo Trading prezintă o ofertă bogată de echipamente de protecție superioare din punct de vedere al calității. Articolele produse de Dispo Trading sunt vândute sub marca Missena, înregistrată la OSIM, iar calitatea lor este atestata de certificate ISO 9001, CE, deținând și alte certificări de conformitate.

Avantajul produselor de la Dispo Trading nu se rezumă doar la calitate, deși aceasta este cea mai importantă în acest domeniu sensibil al protecției personalului, dar vorbim și despre preturi avantajoase deoarece articolele Dispo Trading se vând la preț de producător.

Importanța vestimentației se întinde dincolo de protecția persoanei și se referă și la dispoziția acesteia, la felul cum își desfășoară activitatea, la crearea sentimentului de aparteneneță față de instituția sau societatea în care lucrează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *