Rezultatul procedeului de decolorare naturală a părului

Continuarea articolului de aici.

După ce am stat 8 ore cu preparatul din miere, scorțișoară și ulei de măsline pe păr, spălatul a decurs relativ bine. Doar două spălări au fost necesare și aplicarea unui balsam de păr. Părul arată mai puțin bine ca dimineață, și-a pierdut în mod evident din luciul acela specific vopselei. Este mai scămos și cu onduleurile lăsate. În ce privește culoarea, după cum m-am așteptat, rezultatul final este aproape zero. Părul arată cam la fel la culoare, nu se vede vreo diferență.

Am să pun una lângă alta poza de dimineață cu cea de acum:

addwigs uk

Concluzia: Nu recomand acest procedeu. Poate că fără scorțișoară ar fi fost mai bine, nu știu, dar este clar că părul meu arată mai rău decât înainte de aplicarea amestecului.

9 Replies to “Rezultatul procedeului de decolorare naturală a părului”

    1. Asta e, nu e nicio tragedie, cred ca oricum mi-a mai scos din vopseaua din firul de par, chiar daca la culaore nu se cunoaste, parul meu fiind tot un saten…

  1. Am încercat și eu procedeul acesta săptămâna trecută și de acord, nu da nici un rezultat. Acum văzând postările de aici m-am decis sa las impresia mea. De la blond închis am trecut la șaten închis. Și ma străduiesc sa găsesc o modalitate de a reduce acest ton rece și închis fără a recurge la decolorare…

    1. Nu cred ca vei gasi o astfel de modalitate. Odata vopsit, parul nu mai poate fi decolorat decat tot chimic, asa cum a fost colorat. Asta este concluzia mea in urma acestui experiment.

  2. Acest procedeu nu da neaparat rezultate intr o zi , trebuie realizat mai mult timp ca apoi sa ai o parere despre …

    1. Nu l-as mai repeta pentru nimic in lume. Asa cum se vede si in poze, parul meu a devenit aspru si scamos dupa o singura aplicare, aratand mult mai rau decat inainte. Daca l-as repeta ar fi jale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *