Haine pe măsura ta

Este destul de dificil pentru o femeie cu forme mai pline să își găsească haine potrivite. De cele mai multe ori, în magazine nu se găsesc haine xxl, în special în magazinele marilor branduri pe care le găsim în mall-uri sau supermarketuri. Și chiar dacă sunt de găsit, ele au preturi mari iar croielile lor lasă de dorit. Ori și o femeie cu forme generoase are dreptul să fie frumoasă, elegantă, la modă, să se simtă bine îmbrăcată pe stradă, la serviciu sau acasă.

Am descoperit un magazin online care are în stoc și haine marimi mari femei, haine de calitate, în tendințe, autentice, mărci celebre de retail și de lux, la prețuri rezonabile potrivite pentru orice talie. Este vorba de haine second hand, aflate într-o stare perfectă (la fel ca cele noi), dar care au prețuri foarte convenabile, chiar dacă aparțin unor designeri precum Ralph Lauren, Prada, Giorgio Armani, Birger et Mikkelsen, Burberry, Calvin Klein, Cavalli, Isabell Kristensen, Jacadi, Max Mara. Retailerii din topul mondial sunt si ei prezenti – Gap, H&M, Old Navy, Adidas, Nike, C&A, Mango, Zara, Esprit, Ecco, Robusto, Hush Puppies etc. În total peste 300 de mărci si peste 6000 de produse.

Alegerea unor haine dama marimi mari nu e foarte simplă, chiar atunci când oferta este bogată, așa cum este pe MyDressing.ro. În funcție de tipul de siluetă pe care îl are o femeie (clepsidră, pară, androgină, etc) trebuie alese acele haine dama xxl care pun în valoare calitățile corpului femeii și ascund pe cât posibil defectele. O greșeală frecventă pe care o fac femeile mai pline este aceea de a-și cumpăra haine foarte largi. Nu aceasta este soluția, ci mai degrabă achiziționarea unor haine marimi mari femei pe măsurile potrivite, dar cu croieli care echilibrează zonele mai ample cu cele mai subțiri.

În afară de croială, contează și materialele din care sunt fabricate aceste haine dama marimi mari. Materialele stretch nu sunt foarte recomandate, mult mai potrivite sunt materialele ferme care nu se mulează pe corp. Culorile și imprimeurile au un rol foarte important prin impactul vizual puternic, care poate micșora volumul dacă sunt bine alese, dar pot avea și un efect dezastruos dacă nu se ține cont de efectul lor. Dungile orizontale, de exemplu, dau efect de volum, la fel culoarea albă sau cele foarte deschise. Așa că, este bine ca la alegerea unor haine dama xxl să țineți cont de toate aceste sfaturi.

În final totul depinde și de gusturi. Atâta vreme cât o femeie se simte ea însăși frumoasă, va fi frumoasă și în ochii celorlalți. Atitudinea este de cele mai multe ori cheia 🙂 Aici poți găsi haine xxl la prețuri rezonabile.

 

2 thoughts on “Haine pe măsura ta

  1. Pingback: Haine xxl care te fac frumoasa - Ziarul lui Ipu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *