Fotografie turisitică hotelieră

Dacă ai o profesie care îți place, care îți aduce satisfacții pe toate planurile, profesional și financiar, te poți considera fericit. Nu toată lumea are norocul ăsta, dar de multe ori nu soarta este vinovată, ci chiar propria persoană, care nu a fost deschisă să caute, să încerce, să dobândească noi cunoștințe și să descopere profesii noi și tentante. Despre o astfel de provocare vreau să vă vorbesc astăzi, despre a desfășura o activitate consilier foto PhotoHotel.

Puțină lume a auzit despre activități cum sunt cele de fotograf PhotoHotel și consilier foto PhotoHotel. Pare mai mult un vis frumos decât un job, dar pe lângă avantajele cu totul speciale oferite, există și multă muncă, responsabilitate și implicare.

De ce un vis frumos?

Pentru că presupune să stai tot sezonul turistic la un hotel ales pentru tine, într-o zonă turistică plină de atracții. Pentru că munca este plăcută și stimulativă. Pentru că ai asigurată cazarea și masa în cadrul hotelului. Pentru că în timpul liber ești într-o veșnică vacanță și poți profita de toate facilitățile oferite. Pentru că salariul este motivant. Pentru că ai de-a face cu oameni aflați în vacanță, relaxați și fericiți, stare la care vei contribui și tu și de care te vei molipsi cu siguranță.

Dar în afară de toate acestea, așa cum spuneam, la un job PhotoHotel trebuie să fii capabil de implicare, atenție și orientare către client, să îți desfășori activitatea cu profesionalism, să colaborezi cât mai bine cu echipa din care faci parte, în așa fel încât să obții rezultatele dorite, să-ți îmbunătățești permanent performanțele printr-o pregătire profesională continuă.

Pentru un job PhotoHotel, nu este nevoie să ai studii în domeniul fotografiei, pentru că oricum vei participa la cursul inițial de formare care se compune din două module: stagiu de fotografie și training de vânzări, desfășurate sub îndrumarea lui Dan Mălureanu și a echipei de seniori a PhotoHotel.

La fel ca toate lucrurile bune din viața noastră, un job excelent, o creștere frumoasă în carieră, vin doar în urma unui efort important depus de noi.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre activitățile de fotograf PhotoHotel și consilier foto PhotoHotel uite aici o parere despre PhotoHotel.

One Reply to “Fotografie turisitică hotelieră”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *