Posibiltăți de cazare în Delta Dunării

Noi, românii, chiar suntem binecuvântați cu o țară nu doar frumoasă, ci care include între granițele ei, o diversitate unică de peisaje și locuri speciale pentru o țară relativ mică. Una din atracțiile cu care ne putem mândri este Delta Dunării.

Peisajul mirific care se deschide în fața ochilor celor care vizitează delta, îi face pe tot mai mulți români dar și străini să vină aici pentru a vedea acest areal unic în lume. Din fericire, în ultimii ani, s-au deschis tot mai multe resorturi și spații de cazare delta dunarii, ceea ce face să fie mult mai facil accesul și posibilitatea de a sta cât mai mult în Delta Dunării, pentru a vedea multitudinea de păsări, canalele pline de nuferi, locuri speciale precum Pădurea Letea și multe alte frumuseți.

La Sfântu Gheorghe, în locul unde brațul cel mai de jos al Dunării se întâlnește cu marea, în cadrul Resortului Green Village de 4* s-a deschis Campingul Green Dolphin, locul perfect pentru cei care vor cazare delta dunarii în condiții excelente la prețuri rezonabile.

Clasificat la 3*, green village dispune de un număr de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn, acoperite cu stuf, cu intrare privată, un mic patio, mobilate funcțional avand câte două paturi, acces la grupuri sanitare, dușuri interior / exterior și posibilități de campare pentru un număr de aproximativ 500 de corturi.

 sweet 16 backdrops for sale

Masa se poate lua la restaurantul din cadrul camping green village, unde se pot servi preparate tradiționale dar și internaționale, acesta având o capacitate de 150 locuri. Barul în aer liber oferă posibilitatea turiștilor de a bea o cafea, o bere sau un long drink, ascultand ultimele hit-uri ale verii.

Pețurile pentru camping la sfântu gheorghe la green village sunt diferențiate în funcție de perioadă și de modul de cazare: căsuțe de una sau două persoane sau cort de două, patru sau șase persoane. Eu aș alege să merg în deltă în luna mai, când n-au ieșit încă țânțarii, iar prețurile pentru camping sunt cele mai scăzute.

Transportul pe traseul Tulcea Mahmudia Murighiol Sf. Gheorghe se face pe bază de rezervare, cu barca, și durează cca 60-70 minute, turiștii fiind rugați să ajungă la pontonul de îmbarcare cu 15-30 min înainte de ora transportului.

Nu aveți voie să ratați anul acesta delta. Puteți să aveți astfel o vacanță exotică, boemă, într-un loc de o frumusețe aparte, cu plaje nesfârșite și pustii. O adevărată relaxare într-un loc unic în Europa.

6 Replies to “Posibiltăți de cazare în Delta Dunării”

  1. Pot să spun că încă nu am vizitat Delta şi că ideea aceasta, a ta, e una binevenită? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *