Închirierea unui apartament în Iași

Anul trecut a fost cât pe ce să mă mut la Iași. Nu e departe de localitatea în care locuiesc acum, e un oraș mare și frumos, dar în special oferă mult mai multe oportunități în ceea ce privește locurile de muncă, decât orașul meu natal, Bacăul. Am fost la un interviu la o firmă destul de importantă din Iași, iar rezultatul a fost pozitiv. Singura problemă care a mai rămas de rezolvat a fost găsirea unei garsoniere de inchiriat in iasi de pe storia.ro.

Treabă relativ simplă, pentru că pe storia.ro sunt foarte multe anunțuri cu garsoniere de inchiriat iasi, în toate zonele orașului și la o gamă variată de prețuri. Am căutat atunci și anunțuri de inchirieri apartamente iasi, pentru că m-am gândit că e mai comod să ai două camere la dispoziție decât să fi inchiriat garsoniera iasi. Pe mine mă interesa zona Păcurari – Kaufland, iar printre cele peste 60 de pagini cu apartamente de inchiriat iasi de pe Storia, am găsit o mulțime de variante. M-am apucat deci de dat telefoane, și m-am dus chiar și am și văzut câteva garsoniere iasi, dar am întrebat și de inchiriere apartament prima casa, pentru că în general astfel de apartamente sunt în blocuri mai noi, care asigură un confort sporit locatarilor.

Foarte avantajos este faptul că pe acest site cu anunțuri imobiliare, poți să îți salvezi căutările anterioare și să-ți creeazi un cont pentru a primi notificări despre noile oferte direct pe e-mailul tau. Și te mai poți folosi și de aplicația Storia pentru telefonul mobil. În felul acesta nu pierzi ”urma” anunțurilor de inchirieri apartamente iasi sau de garsoniere de inchiriat iasi pe care le-ai descoperit deja, și în același timp, primești și informații la zi despre noile anunțuri postate pe Storia.ro. Important este să fii pe fază și să prinzi acele oferte foarte bune de inchiriere garsoniere iasi sau inchiriere apartament prima casa, care dispar imediat dacă nu ești informat la timp despre ele.

Până la urmă nu m-am mai mutat în Iași, pentru că am primit o ofertă bună de job în Bacău. Dar am rămas cu experiența Storia, care cu siguranță îmi va fi de folos, dacă vreodată va fi necesar să mă mut în orice localitate de țară, pentru că pe acest site sunt anunțuri de peste tot din România, și chiar și internaționale.

 

One Reply to “Închirierea unui apartament în Iași”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *