Culori acrilice pentru pictură

Pentru pictori și pentru cei care se pregătesc în domeniul artelor plastice, culorile (acuarele, uleiuri și culori acrilice), sunt materiale esențiale fără de care nu se poate realiza o astfel de lucrare de artă. Dar în funcție de tehnica folosită, de suportul pe care se pictează (hârtie, pânză, sticlă, lemn), de scopul lucrării, se pot folosi mai multe tipuri de culori. Pentru cei care vor să folosească materiale de calitate le recomand culori vallejo de la colorit.ro.

Tipurile de culori întâlnite în pictura sunt: tempera, culorile în ulei, culori acrilice vallejo, acuarela. În funcție de timpul de așteptare pentru uscarea culorii, reticența față de mirosul puternic al solvenților artiștii plastici pot opta pentru o tehnică sau alta.

La colorit.ro se găsesc culori valejo opace sau lucioase, mate sau cu sclipici, produse din pigmenți pentru artă selecționați pentru intensitate, stabilitate și rezistență în timp, precum și tușuri acrilice sau culori vallejo pentru textile.

Dintre aceste culori acrilice vallejo menționăm Vallejo Acrylic Gouache care sunt culori acrilice extrafine opace fabricate din pigmenți autentici de cea mai bună calitate și un liant pe bază de copolimer acrilic. Au o consistență vâscoasă fiind tixotropice, ceea ce le face ușor de întins pe suport și sunt compatibile cu mediile acrilice. Se dilueaza cu apă și pot fi aplicate pe orice tip de suprafață degresată, incluziv material plastic sau metal.

La categoria culori cu sclipici vellajo vorbim despre culori textile Glitter care pot fi aplicate așa cum sunt sau se pot amesteca cu Vallejo Textile pentru a le adăuga efectul de strălucire. Pe site-ul colorit.ro sunt date toate explicațiile necesare pentru o aplicare corectă și un efect de durată cu ajutorul acestor culori cu sclipici vellajo.

Avantajele achiziționării de culori vallejo de la colorit.ro sunt:

  • cei peste 20 de ani de experiență în domeniul comerțului cu materiale pentru pictură.
  • prețuri mici prin achiziția direct de la importator.
  • garanția calității, prin posibilitatea de a restitui produsul în 30 de zile.
  • livrarea gratuită la comenzile de peste 300 de lei.
  • posibilitatea de a deschide coletul la livrare, fără costuri suplimentare.
  • garanția livrarii.
  • consiliere gratuită pentru cazul în care nu știi să folosești un produs sau nu știi ce anume se potrivește pentru proiectul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *