Rolul unei uși de exterior

Indiferent că stai la casă sau într-un apartament de bloc, ușa de la intrare este cea care dă o primă imagine locuinței tale. Așa cum prima impresie pe care o lași celorlalți e posibil să dăinuie multă vreme, la fel ușa de intrare e posibil să rămână în mintea celor care trec pe la tine, ca un plus sau ca un minus ce greu mai poate fi șters sau compensat cu altceva.

Acesta este primul rol al oricărei usi de exterior, dar nu singurul sau, în orice caz, nu cel mai important. Siguranța oferită de ușa de exterior este mult mai importantă. De aceea, nu trebuie făcut rabat la calitate când e vorba de achiziția unei uși de exterior. Ușile de exterior oferite de Kulttur sunt produse exclusiv în Austria după cele mai înalte standarde de calitate, cu sisteme anti efracție moderne, pentru că o ușă de exterior nu este o achiziție oarecare ci o investiție pentru cel puțin 20 de ani.

Rolul estetic este cel puțin la fel de important ca cel funcțional. O ușă de exterior trebuie să se încadreze perfect în designul general al casei și să fie în trend cu noile tendințe în materie de amenajări, dar, în același timp, trebuie să nu se demodeze, să își păstreze valoarea estetică și peste mulți ani de la data montării ei. Ușile puse la dispozitie de Kulttur însumează o mare varietate de forme și stiluri care se potrivesc perfect oricarui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. La Kulttur se poate opta pentru un look clasic sau dimpotrivă, pentru o ușă modernă, putând alege din multitudinea de variante de finisaj cu furnir natural, Fundermax sau vopseluri RAL.

Un alt rol important al unei uși de exterior este acela de a mări valoarea proiectului în care este implicată. O ușă produsă în Austria, realizată manual, cu mare atenție la detalii și sisteme anti-efractie moderne si performante va ridica valoarea de vânzare a oricărui imobil recuperându-și cu ușurință prețul de achiziție.

Kulttur va găsi cu siguranță ușa potrivită casei tale, dar te va ajuta și cu transportul și montajul acesteia cu ajutorul celor mai buni specialiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *