Tavenele extensibile – tehnologia la tine acasă

Stai la bloc și vecinul de deasupra te inundă mai des decât plouă afară? În afară de asta mai e și gălăgios și nu ai liniște niciodată în propria ta locuință? Vrei să îți reîmprospătezi aspectul apartamentului repede, fără multe lucrări de făcut și cu un efect deosebit? Soluția perfectă o reprezintă tavanele extensibile.

O să spui că nu ai auzit de așa ceva. Sincer, nici eu, până de curând, când am mers la niște prieteni care m-au anunțat că și-au reamenajat apartamentul și că am să fiu surprinsă, dar nu am fost deloc convinsă că va fi așa. Dar, de cum am intrat, am ținut-o numai în onomatopee, waw, ooo, eee, etc pentru că efectul dat de tavanul extensibil proaspăt montat combinat cu niște efecte luminoase extrem de fain amplasate și cu niște imagini printate direct pe material, era absolut senzațional.

A trebuit să cer detalii, pentru că, în mod cert, îmi doresc și eu așa ceva acasă. Mai ales când am aflat că pe lângă aspectul wow, tavanele extensibile de la Apollon Design au și multe alte avantaje: sunt ușor de montat, reduc consumul de energie pentru încălzire, reduc zgomotele exterioare, sunt eficiente din punct de vedere acustic, te feresc de efectele indundațiilor de la vecinul cel năzdrăvan pentru că suportă cca. 250  kg de apă pe metru pătrat, sunt rezistente la clor și vapori, resping mirosurile si bacteriile, etc. Ce poți să-ți dorești mai mult de la un tavan?

Pentru cine își dorește chiar mai mult de atât, sau pentru restaurante, cluburi, baruri, galerii, etc, există și varianta tavanelor extensibile – luminoase VECTA LIGHT, care este un sistem ce constă din combinarea de tavane extensibile translucide sau transparente cu un sistem de iluminare (tuburi cu lumina fluorescenta sau benzi Led).

VECTA LIGHT nu este utilizat doar pentru tavane, ci și pentru pereți și ca elemente separate pentru iluminarea încăperilor, aceste sisteme fiind printre principalele optiuni ale designerilor de interior. Utilizarea de tavane luminoase VECTA LIGHT dă posibilitatea de a crea cu ajutorul luminii, orice efect dorit.

Apar mereu noi tehnologii și noi materiale care ușurează atât munca designerilor cât și pe cea a constructorilor, beneficiarii finali fiind chiar noi, cei care ne dorim confort și bucuria de a locui în case frumoase și inteligente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *