Hoverboard vs penny board

Un penny board este varianta economică a unui hoverboard. Fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje, iar o alegere bună nu poate fi făcută decât după o analiză ca la carte 🙂

Să vedem… dacă e să ne luăm după preț e clar că un penny board este în mod clar în avantaj. Dacă un hoverboard costă cel puțin 1000 de lei, un penny board de la MonkeyBoard costă acum doar 99 de lei, având o reducere de 45%. Dar prețul nu contează chiar atât de mult, mulți copii și tineri preferând să strângă bani, așa cum a făcut și fiul meu, și să-și cumpere, de ziua lor sau cu altă ocazie, un hoverboard.

În ceea ce privește greutatea și ușurința transportului, din nou penny boardul este în avantaj. Este mic, ușor, doar 1,8 kg față de cca. 10 kg un hoverboard, și poate fi purtat foarte comod într-un rucsac.

În ceea ce privește reparațiile necesare și evetualele costuri de întreținere, iarăși îl avem pe mister penny board câștigător. În afară de o cârpă moale cu care să-l cureți nu ai nevoie de absolut nimic. La hoverboard se strică senzorii, placa de bază se poate scurtcircuita, acumulatorul se poate arde, strica, consuma, hoverboardul se poate supraîncălzi, poate tremura, etc. Penny boardul nu are niciuna din problemele astea și este mereu gata de drum.

În schimb hoverboardul oferă o cu totul altă imagine, alt standard al distracției, este dotat cu tehnologie de ultimă generație, este inteligent și foarte cool. Poate atinge până la 10 km/oră, are conectare prin bluetooth, iluminare led, telecomandă wireless și câte și mai câte minunății la care nici nu te aștepți.

Până la urmă, cu avantajele și dezavantajele lor, fiecare dintre cele două, penny board-ul și hoverboard-ul sunt ideale pentru o deplasare plăcută și chiar distractivă prin oraș, sunt extrem de iubite de copii și tineri având o mulțime de fani care nu concep o ieșire în oraș cu prietenii fără mijlocul de deplasare preferat. Indiferent ce alegere am face noi, părinții, în funcție de argumentele prezentate, copii vor avea propriile preferințe de care trebuie să ținem seama. Deși un penny board cred că mi-ar place și mie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *