Unde repari hoverboard-ul dacă se strică

Pentru copii și tineri atracția noilor gadget-uri este foarte puternică. Asta nu înseamnă că noi, adulții, nu suntem la fel de interesați de tot ce apare nou în materie de tehnologie și că nu ne dorim să avem ultimele apariții din toate domeniile (telefoane, mașini, electrocasnice, etc). Numai că tot ce este nou și abia apărut pe piață este foarte scump și dacă se strică poate deveni o mare problemă. Și cum a găsi un service pentru o jucărie nouă, cum este, de exemplu, un hoverboard poate fi dificil, e bine să ne gândim de două ori înainte de a cumpăra ultima tehnologie.

Dar cum pentru copiii noștri suntem în stare să facem orice, mulți dintre noi i-am cumpărat deja un hoverboard. Băiatul meu îl are de cca. un an, de la ziua lui, și l-a folosit intens. Pe lângă acesta i-am luat și un hoverkart pentru a putea merge cu el pe oriunde. Fiind folosit foarte mult, hoverboard-ul a mai avut unele probleme care au necesitat intervenția unor specialiști.

De exemplu, la un moment dat a apărut un tremurat destul de puternic atunci când băiatul cobora de la hoverboard. Am citit pe net despre acest fenomen și am încercat să rezolvăm problema acasă. Am resetat hoverboard-ul dar problema nu s-a rezolvat. Atunci am căutat un service care face reparatii hoverboard de calitate și l-am găsit pe adresa Str. Tamaioarei, nr. 35, camera 2, sector 2, Bucuresti. Am trimis hoverboard-ul la ei și au înlocuit senzorii care se pare că se defectaseră. Asta după ce au făcut o diagnosticare a funcționării aparatului.

De pe site-ul acestui service am învățat o mulțime de lucruri despre cum poți face și singur un mic diagnostic al hoverboardului tău. De exemplu despre felul cum clipesc benzile LED cu lumini în functie de diferite contexte. Dacă acestea clipesc de 2 – 3 ori acest lucru este cauzat de o eroare aflată în circuitul intern. Sau dacă clipesc de 6 ori bateria gadgetului este defectă. În felul acesta știi dinainte de a duce  hoverboard-ul la service ce va trebui reparat sau înlocuit la el.

Dacă i-ați cumpărat copilului vostru  hoverboard și aveți orice problemă cu el consultați mai întâi site-ul reparatiihoverboard.ro pentru a vă informa, puteți cere și o diagnosticare gratuită și, dacă este cazul, trimiteți aparatul pentru reparații și totul se va rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *