Rochii de seară la modă

Toate femeile sunt frumoase. Frumusețea e atât de diferită, încât nicio persoană în lumea asta nu poate să o înțeleagă și să o perceapă în totalitatea ei. Fiecare dintre noi considerăm că este frumos altceva, ne impresionează și ne emoționeză alte peisaje sau chipuri umane. De aceea, putem spune fără să greșim, că toate femeile sunt frumoase, pentru că există mereu cineva care să le placă, să le aprecieze și să le iubească.

Dar frumusețea poate fi și ajutată. În special când femeile merg la un eveniment festiv și îmbracă rochii de seara elegante și rafinate devin din cenușăreasă prințesa cea mai frumoasă de la bal. Problema este ca rochia de seară aleasă să fie cea potrivită, să pună în valoare calitățile și să ascundă micile defecte, pentru ca efectul să fie de wow. Și nu întâmplător la astfel de evenimente se poartă rochii de seară, nu alt fel de ținute, bluze și fuste, pantaloni, etc. Pentru că rochia în sine este unicul obiect vestimentar cu adevărat elegant, romantic, chic, care nu se va demoda niciodată, fiind mereu reinventată de toți marii creatori de modă.

Și dacă tot vorbim de rochii de seară și de creatori de modă, Elite Mariaj este locul unde are loc întâlnirea lor, a creatorilor de modă cu creațiile lor și cu femeile care își doresc să fie vedeta nunții sau a oricărui alt eveniment la care urmează să participe. Mi-au plăcut fantastic de mult rochiile de seară creația Madelinei Gardner, designerul colecției Mori Lee, care a ales imprimeurile florale ca și must have al acestui sezon, oferind un aer fresh și colorat ținutelor de seară.

evening dresses and formal dresses

La modă în acest sezon sunt rochiile în culori pastelate, blush, aqua sau mint. Rcohiile de seară lungi sunt în continuare vedetele sezonului, dar și o rochie scurtă poate fi elegantă și mai ales chic pentru o femeie îndrăzneață. Ca și materiale, voalul și mătasea, dar și dantela sunt cele mai potrivite pentru o ocazie specială, precum o nuntă, un botez, sau un bal. Pliseurile sunt acum la mare căutare, aplicate pe fuste ample si vaporoase și completate de umerii goi sau mâneci scurte. Rochiile sirenă au fost mereu la modă și vor rămâne, pentru romantismul și eleganța lor ieșită din comun.

Toate aceste tendințe le regăsiți în colecțiile de rochii de seară de pe Elite Mariaj, colecții precum Mori Lee, Tarik Ediz, Tony Bowls, MGNY, Zoey Grey, Mac Duggal, Stick & Stone, La Perle, etc.

One Reply to “Rochii de seară la modă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *