6 lucruri bune sau mai puțin bune pe care trebuie să le știi despre femeia Săgetător

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului, iar femeile din acest semn zodiacal nu se lasă cu nimic mai prejos decât bărbații. Atunci când se ivește ocazia, se avântă în orice aventură fără să clipească măcar, însă au și marele atu de a fi norocoșii zodiacului, dovadă fiind și horoscopul care este mereu de partea lor. Indiferent că este vorba de horoscopul zilnic, săptămânal sau lunar, ori de vreun top al zodiilor, Săgetătorii sunt mereu avantajați.

Totodată, însă, sunt persoane care ies în evidență prin sinceritatea și prietenia lor, dar uneori acest ieșit în evidență le place atât de mult, încât fac orice ca să ajungă și să rămână cât mai mult timp în centru atenției. Cu alte cuvinte, ca fiecare, femeile din această zodie au calitățile și defectele lor.

Iată 6 dintre cele mai importante trăsături ale lor, însă reține că, de multe ori, părțile negative ale nativelor acestei zodii sunt trecute cu vederea de cei din jur, datorită puterii lor de a se face mereu plăcute și îndrăgite:

  • Curiozitate nativă

Femeile născute în zodia Săgetător au o curiozitate de multe ori dusă la extrem, astfel că încearcă mereu să facă lucruri noi, să descopere, să afle și să învețe. Tocmai de aceea pun, de obicei, multe întrebări și sunt dornice să știe totul despre.. tot!

  • Aventuroase

Cu riscul de a mă repeta, această trăsătură merită amintită încă o dată, deoarece este una dintre cele mai puternice ale Săgetătorului, fie el femeie sau bărbat. Asta înseamnă că nativele născute sub acest semn zodiacal sunt, în permanență, atrase de tot ce e nou și inedit. Inclusiv în ceea ce privește relațiile amoroase. De asemenea, sunt foarte pasionate de călătorii – modalitate prin care-și satisfac atât pofta de aventură, cât și cea de cunoaștere!

  • Nestatornice

Trăsătura de aventurieri ai zodiacului îi cam face pe Săgetători, inclusiv pe cei de sex feminin, să devină, uneori, cam nestatornici. Se plictisesc repede în relații, astfel că au nevoie constant de noi provocări din partea partenerului, pentru a le menține interesul viu. Ce nu le place, însă, sub nicio formă, în relații, este să se simtă întreținute, așa că nu e cazul să încerci să le „impresionezi” scoțând portofelul prea des.

  • Curajoase

Setea de aventură pe care o au, le face, pe femeile Săgetător, să se avânte în orice, cu un curaj ieșit din comun. Sunt, de asemenea, și puternice din fire, astfel încât, dacă se ajung în vreo situație mai complicată, găsesc imediat o soluție s-o scoată la capăt. Totuși, pe de altă parte, asta înseamnă și că, uneori, sunt ceva mai lipsite de precauție decât ar fi cazul, așa că mai au nevoie, din când în când, ca cineva să le deschidă ochii.

  • Lipsite de inhibiții

Încă o dată, plăcerea de a descoperi cât mai multe lucruri despre tot ce le înconjoară le face pe nativele din Săgetător să fie dispuse să facă orice. Inclusiv să renunțe la pudoare, dacă aceasta stă în calea posibilității de a explora și a cunoaște lucruri noi. Astfel, în relațiile amoroase – bineînțeles, după ce partenerul îi câștigă încrederea – Săgetătoarea este lipsită de orice inhibiții, fiind bucuroasă să experimenteze și să testeze cam orice i se propune.

  • În anumite condiții, nu oferă a doua șansă

Sunt destul de tranșante, femeile Săgetător, atunci când le calci pe coadă. Iar pentru că sinceritatea este unul dintre cele mai importante puncte forte ale lor, atunci când sunt mințite reacționează cel mai urât. Nu te speria, nu le place să facă mare caz din asta, însă nici nu-ți mai acordă o altă șansă. Cu alte cuvinte, le-ai pierdut definitiv încrederea și respectul. A, și încă ceva! Nu știu cum se face, dar nativele acestei zodii au și o putere ieșită din comun de a depista minciuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *