Căști audio pentru copii

Fiul meu, Ștefan, preferă să asculte muzică la căști, pe care le poartă de câte ori are timp liber. Știind că nu e tocmai sănătos pentru auzul copiilor să folosească frecvent căști, m-am gândit să studiez mai bine problema asta și să găsesc, eventual, niște casti audio pentru copii, special concepute pentru a nu afecta auzul copiilor, chiar dacă sunt folosite o perioadă mai lungă din zi. Așa am descoperit aceste casti audio pentru copii de la MiraKids la preturi foarte bune.

Care sunt avantajele acestor casti audio copii.

  1. În primul rând limitarea numărului de decibeli, în așa fel încât urechea copilului să nu aibă absolut deloc de suferit. Conform normelor mai multor organizații de audit în sănătate pentru copii din Europa și USA, inclusiv a recomandării Organizației Mondiale a Sănătății pentru volumul de sunet la copii, acesta nu trebuie să depășească 85 de decibeli. Căștile audio pentru copii BuddyPhones, sunt limitate permanent la acest volum maxim de 85 de decibeli.
  2. Copiii adoră să se joace împreună, să împartă cu alți copii bucuria de a asculta o melodie care le place sau a viziona împreună desene animate. Aceste casti copii muzica, au splitter audio jack care permite conectarea a până la 4 prieteni care pot astfel să facă share sunteului aceluiași dispozitiv.
  3. BuddyPhones sunt casti copii cu fixare pe cap, care acoperă pavilionul urechii, fără a se introduce în interior. Aceste tipuri de casti audio pentru copii sunt cele mai sănătoase pentru copii, pentru că nu agresează urechea, și, în plus, oferă o protecție mai bună față de zgomotele din exterior.
  4. Aspectul acestor casti audio copii este foarte atractiv, ele sunt colorate diferit, fiecare copil putând să îți aleagă culoarea preferată. Totodată ele pot fi personalizate cu ușurință cu ajutorul abțibildurilor care vin în pachet împreună cu căștile. Puteți să le vedeți aici.

Singurul lucru la care trebuie să avem grijă este ca atunci când avem și un copilcare are mai puțin de trei ani, să nu îi permitem folosirea acestui produs care este destinat copiilor peste această vârstă.

În funcție de preferințe, copiii pot să se bucure de casti copii BuddyPhones, de mai multe tipuri, la fel de bune și sănătoase pentru ei: BuddyPhones standard, Explore, Foldable și InFlight. Acestea au preturi diferite, dar pot fi folosite la fel de bine de orice copil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *