Album foto sau fotocarte

Câte fotografii ai făcut în concediu? Dar la ultima petrecere, nuntă, botez sau onomastică? Și câte selfi-uri ți-ai făcut în ultimul timp, cu sau fără vreo ocazie specială? Și unde sunt acum toate aceste fotografii? Probabil că în telefon, asta dacă nu le-ai șters deja ca să faci loc altora noi, sau în laptop, tabletă, memoria aparatului foto sau pe vreun stick de memorie. Te-ai gândit vreodată că în ritmul în care se schimbă tehnologiile în ultimul timp, s-ar putea să pierzi toate aceste memorii ale evenimentelor din viața ta?

După seria asta de întrebări, vine și răspunsul, că nu se poate altfel. Fă rapid o selecție a celor mai frumoase fotografii cu tine și cei dragi, copii, părinți, bunici, și de acasă, fără niciun efort și fără timp pierdut pastreaza-ti amintirile intr-un album foto sau fotocarte. Și ca să fii sigur că va ieși lucru de calitate, care să dureze cât o viață de om, apelează la Celebook – Celebreaza viata și nu o să regreți.

Doar așa, cu ajutorul unei album foto nuntă sau cu o fotocarte botez, vei avea posibilitatea să păstrezi vie amintirea unor momente de neuitat, de care să te bucuri ori de câte ori dorești și să le împărtășești iar și iar cu prietenii și cu familia. Astfel de fotocarti sunt foarte elegante, având aspect de revistă, fiind imprimate pe hârtie cretată de 200 grame. Au coperta tare, personalizată și conțin între 28 și 120 de pagini. Doar tu decizi numărul lor, și tot tu poți personaliza fiecare pagină cu texte și imagini de fundal, așa cum îți dorești.

Dacă alegi să-ți păstrezi fotografiile în albume foto, trebuie să știi că acestea au la fel ca elegantele fotocarti, coperțile cartonate, personalizate, că sunt imprimate pe hârtie fotografică fin texturată (raster), iar paginile sunt cartonate, au 1,2 mm grosime, și conțin de la 16 la 60 de pagini.

Indiferent dacă alegi fotocarti sau albume foto, că îți dorești o fotocarte botez pentru momentul divin în care un copil s-a născut în familia ta sau un album foto nunta pentru nunta visurilor tale, pastreaza-ti amintirile intr-un album foto sau fotocarte și vei retrăi de fiecare dată cu plăcere și satisfacție, indiferent de anii care vor trece, aceste clipe de fericire și satisfacție. Va fi albumul vieții tale, iar o viață merită retrăită mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *