Cel mai bun tensiometru

Hipertensiunea arterială este o boală cronică gravă, pentru că poate provoca leziuni pe artere și poate crește riscul de accident vascular, infarct, insuficiență renală și alte afecțiuni periculoase. Creșterea presiunii arteriale sistolică (presiunea sângelui în artere în timpul contacției mușchiului cardiac) și diastolică (presiunea sângelui în perioada de relaxare a mușchiului cardiac) face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine.

Pentru a afla dacă suferi de această boală este necesar să îți monitorizezi tensiunea arterială, doar așa putând observa dacă apar modificări care pot fi semne ale hipertensiunii arteriale. Măsurarea tensiunii arteriale se face în cele mai bune condiții, acasă, cu ajutorul unui tensiometru microlife sau tensiometru automat.

Tensiometrul microlife nu este doar un tensiometru oarecare, acesta fiind echipat cu 4 tehnologii. El este un tensiometru automat, digital, de braț, testat clinic și validat prin protocol BHS-Societatea Britanica de Hipertensiune. Este dotat cu AFIB – detecția fibrilației arteriale și poate efectua automat trei măsurători succesive. În afară de toate acestea, tensiometru microlife poate detecta existența aritmiei acolo unde este cazul.

În afara de monitorizarea frecventă a tensiunii arteriale, există reguli cu ajutorul cărora putem trăi o viață lungă fără să avem probleme cu tensiunea. O alimentație corectă, naturală, fără produse procesate în exces, fără abuz de sare și zahăr, păstrarea unei greutăți corporale normale, fără variații frecvente, practicarea sportului sau măcar efectuarea de plimbări în aer liber, dar mai ales evitarea pe cât posibil a stresului zilnic, toate acestea pot fi de mare ajutor în evitarea problemelor legate de tensiunea arterială.

În scopul prevenirii apariției bolii, catenapascupas.ro vinde tensiometre de toate tipurile, accesibile pentru toți cumpărătorii, care, folosite frecevent, conform prescripțiilor, targ un semnal de alarmă imediat ce apar probleme. Și astfel, este mult mai simplu să iei măsurile necesare, înainte de instalarea hipertensiunii arteriale grave, când este foarte posibil să fie prea târziu pentru a mai vindeca o astfel de boală gravă.

În fiecare casă ar trebui să existe un tensiometru automat, pentru ca toți membri familiei să știe din timp dacă există riscuri, pentru că hipertensiunea arterială este o boală frecventă în societatea noastră, și face, din păcate, deseori victime.

One Reply to “Cel mai bun tensiometru”

  1. Cel mai bun tensiometru zic eu este m7 intelli it de la omron, il folosesc de 3 ani si nu am avut niciodata probleme cu el, este foarte performant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *