Fotografia – o artă nu doar o meserie

Pentru ca un fotograf să treacă de la nivelul de amator, la fotografia profesională, de artă, sunt necesare câteva elemente esențiale.

Primul se referă, cu siguranță, la tehnica de care acesta trebuie să dispună, de echipamentul profesional adecvat. Și nu este vorba doar de aparatura modernă, ci și de lumini, decoruri și masa de produs, pentru realizarea de fotografii pentru companiile care doresc să-și promoveze produsele prin cataloage, site-uri de prezentare, broșuri sau alte printuri. Gabriel Comanescu este fotograful care dispune de toate acestea precum și de sistem de șine culisante pentru lumini, dark room, temperatură de culoare controlabilă, statie grafică ce dispune de monitor calibrat pentru previzualizare, filtre pentru dispersie si culoare, etc și se ocupă și partea de post-productie digitală, pentru a oferi servicii complete tuturor persoanelor dar și companiilor.

Un alt element esențial ține de pasiunea pentru fotografie, implicarea totală și bucuria de a face la rândul tău bucurii celor care apelează la tine. Așa cum foarte bine știm, și cum spune și Comanescu Gabriel, fotografiatul nu este doar o meserie, nici măcar doar o pasiune, ci o artă care exprimă printr-o fotografie mai mult decât o mie de cuvinte. Pentru Gabriel Valentin Comanescu fotografia înseamnă atitudine, pasiune, motivație, dar și comunicarea și interacțiunea cu oamenii. Toate sunt la fel de importante și l-au ajutat pe Comanescu Gabriel să se autodepășească cu fiecare fotografie și cu fiecare eveniment la care a fost invitat.

Tehnica și profesionalismul fotografului sunt esențiale în imortalizarea unor momente unice și a unor emoții nu doar a unor chipuri. În special când este vorba despre evenimente deosebite, precum o nuntă, fotograful, care are un rol esential in crearea de amintiri frumoase, trebuie să cunoască la perfecție tehnicile de punere în valoare a momentelor minunate dar și a trăirilor sufletești ale mirilor și a celorlalți participanți. Fotograf Gabriel Comanescu, prin portofoliul pe care îl are, aduce dovada performanțelor sale, bazate pe o solidă experiență în fotografia de nuntă, fotografia de portret, sau chiar și în fotografia de produs și în cea culinară.

Nu este ușor să te decizi asupra unui fotograf când vine vorba despre astfel de evenimente esențiale. Tocmai de aceea este bine să apelezi la fotografi experimentați, precum fotograf Gabriel Comanescu, care te vor pune în valoare exact așa cum îți dorești. Albumele foto realizate de Gabriel Valentin Comanescu rămân ca o mărturie peste mulți ani, a clipelor de neuitat de care ai avut norocul să te bucuri la nunta, botezul sau petrecerea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *