Fii profesionist si upgradeaza-ti service-ul cu un elevator auto

Fii mereu pregatit provocarilor cu un elevator auto.

Elevatoarele auto, sunt de mai multe feluri, dar majoritatea service-uri-lor prefera un elevator 2 coloane.

Acesta, asigura o modalitate sigura si rapida de lucru, iar investitia nu este deloc mare.

Orice servce auto in Romania, ar trebui sa dispune de un elevator cu doua coloane, deoarece vor injumatatii timpii de lucru.

Un elevator auto este format din brate si coloane metallice, puse in functiune de un motor hidraulic, ce actioneaza printr-un panou de comanda.

Panoul are trei functii, functia de ridicare, functia de coborare si comanda de blocare. Functia de blocare, asigura siguranta celui care lucreaza sub caroseria autovehicolului.

Inainte de a achizitiona un elevator auto, asigurati-va ca faceti alegerea corecta, consultand un magazin de specialitate sau cunoscatori in domeniu.

Iar pentru instalarea propriu zisa, aveti nevoie de aprobarea unui arhitect autorizat.

Odata ce service-ul dumneavoastra dispunde de un elevator auto, costurile de mentenata sunt aproape zero, deoarece durata de functionare se intinde la ani de zile fara a face nici o revizie.

Pare prea frumos pentru a fi adevarat, dar, elevatorul auto, nu trebuie sa lipseasca din nici o institutie de tip service, deoarece standardele mecanicii din ziua de azi s-au schimbat.

Clientii, prefera sa plateasca mai mult pentru servicii profesionale, pe cand, atelierele de odata, sunt pe cale de disparietie deoarece majoritate sunt improvizate.

Rasfata-ti autovehicolul cu o revizie de calitate, facuta de un profesionist autorizat. Astfel vei prelungi “viata masinii”, iar intretinerea va deveni minima, doar anual.

Recomand tuturor in domeniu, sa apeleze la serviciile unui service dotat de elevator, daca doresc calitate.

Site-uri precum Aparat-clima-auto.ro, sunt lideri in domeniu, punand la dispozitie cele mai bune produse din gama elevatoarelor auto.

Magazinul lor online gazduieste modele, pentru necesitatile fiecaruia iar preturile sunt printre cele mai convenabile.

Schimbarea incepe cu tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *