Modele de hoverboard

Hoverboard-ul este un gadget trendy și cool, foarte apreciat de copii, tineri și mai puțin tineri. Toți cei care vor să se distreze în aer liber, dar și în spații închise, își pot alege hoverboard-ul potrivit, în funcție de specificațiile fiecărui model. Primul aspect de care trebuie să aibă grijă viitorul posesor de hoverboard electric este acela al siguranței pe care îl oferă un hoverboard original față de unul fake. Chiar dacă arată aproape identic, produsele originale se diferențiază de cele copiate prin calitatea superioară a materialelor folosite. Datorită calității slabe la tot ceea ce înseamnă fișe, cablare, încărcătoare și baterie, produsele fake pot lua foc, punând în pericol pe cei care îl folosesc dar și pe cei din jur și au o durată de folosire mult diminuată.

Dar să vedem câteva modele de hoverboard originale care pot fi achiziționate de la comercianți serioși care oferă și garanție îndelungată.

Cel mai întâlnit model este hoverboard de 6.5 inch care suportă o greutate de până la 120 kg, are o viteză maximă de deplasare de 15 – 18 km/h, o autonomie de până la 15 – 18 km, puterea motoarelor este de 2 x 350W, baterie non explozivă și non inflamabilă de 4,4 Ah. Greutatea este de 10,5 kg. Are telecomanda wireless, conectivitate bluetooth și lumini LED.

Un alt model des întâlnit este cel de 10 inch. Este un model mai scump, care are autonomie de 20 km, suportă greutatea de 130 kg, are baterie LG Lithium cu încărcare în două ore, viteza maximă de deplasare de 18 – 25 km/h, dar are și o greutate mai mare, de 13,5 kg. Are și acest model toate nebuniile în ceea ce privește conectivitatea, luminile LED, etc.

Modelul hummer, are roți pneumatice, de 8,5 inch, motoare cu putere sporită, de 2 x 400W, suportă până la 140 kg și are o autonomie de 20 km. Viteza maximă este de 18 – 20 km/h, mai mult decât suficientă, Greutatea sa este de 12,5 kg, durata de viață a bateriei fiind de 1.000 de cicluri, similară cu cea de la celelalte două modele.

Când dorim să cumpărăm o astfel de jucărie pentru un copil trebuie să ținem cont și de greutatea minimă la care hoverboarul pornește, aceasta fiind la majoritatea modelelor de 25-30 kg.

Sezonul cald s-a instalat deja pe meleagurile noastre, așa că de acum plimbările în parc înseamnă distracție și voie bună. Mai ales atunci când ai un hoverboard. Ca să nu mai vorbim despre utilitatea sa, ca mijloc de transport rapid și foarte confortabil.

2 Replies to “Modele de hoverboard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *