Avantajele laptelui praf Topfer

O marca recunoscuta de lapte praf in intreaga Europa, dar si in Asia si Statele Unite, este Topfer. Topfer este creat de o companie germana cu acelasi nume care a inceput sa produca aceasta formula de lapte in anul 1911 in scopuri terapeutice pentru sugarii cu probleme. In timp, a inceput sa se dezvolte si sa produca in masa. Desi laptele a inceput sa fie comercializat in aproape intreaga lume, acesta nu si-a pierdut calitatea asa cum se intampla cu multe produse. Specialistii de la Topfer pun un pret deosebit pe consistenta acestuia. An de an, acestia aduc cate ceva nou formulei pentru a-l face cat mai similar laptelui matern si pentru a se asigura ca cei mici primesc toate elementele si vitaminele necesare unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

Astfel, formula de lapte praf Topfer contine LC-PUFA (adica acizi grasi de Omega 3 si Omega 6), bifidobacterii si un bogat continut de vitamine, proteine si minerale. Toate acestea asigura un tranzit intestinal optim pentru sugari. Dintre minerale amintim: Na, K, Ca, Mg, Zn, Fe. Dintre vitamine amintim: A, B1, B2, B3, B6, B12, acid folic, C, D, E, K.

Formula de lapte Topfer este una organica fiind certificata de catre cele mai inalte forumuri de specialitate din intreaga Europa. Laptele folosit in timpul procesarii provine din zone certificate. Este vorba despre Allgau, o zona renumita din Alpi, unde absolut intreg mediul este controlat periodic.

Totul este gandit in cel mai mic amanunt atunci cand vine vorba despre siguranta copiilor. Un lucru impresionant este faptul ca acest lapte se comercializeaza la cutii de 600 de grame in interiorul careia se afla doua pachete a cate 300 de grame. Astfel continutul este pastrat intotdeauna in siguranta.

Topfer tine intodeauna cont de varsta bebelusului. Pune la dispozitie pentru parinti formule de lapte pentru bebelusi incepand de la 0 luni pana dupa ce acestia au implinit varsta de 1 an. Daca formulele de pana la 1 an sunt extrem de bogate in elemente, dupa ce bebelusul a implinit aceasta varsta formula este conceputa special ca masa strict pentru completare astfel incat alimentatia sa inceapa sa se bazeze cat mai mult pe hrana normala.

Dupa cum se vede, utilizarea laptelui Topfer are nenumarate avantaje.

Daca il achizitionati de la Bebelusultau.ro veti mai avea si alte avantaje, pe langa calitatea exceptionala a produsului. Este vorba despre pretul foarte bun si livrarea rapida si in siguranta a produsului direct la dumneavoastra acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *