Voi si autorizatia PSI, baba si mitraliera!

Nu inteleg de ce pot fi oamenii atat de rai si de ce imi rad in nas, cand le spun ca doresc sa functionez legal cu angajatii mei? Salariatii mei sunt plini de pacate si mai au si calitati pe ici pe colo, dar m-am obisnuit cu ei si nu i-as schimba pentru nimic in lume.

Stau cu ochii ca pe butelie sa nu ascunda sticlele de bautura in rumegus, sa se duca in locul special amenajat pentru fumat, sa nu stinga chistoacele pe lemn si sa provoace un incendiu, dar sunt harnici, au forta, ridica bustenii si incarca si descarca rapid masinile cu plase de gard, scanduri si capriori.

Replica din titlu am primit-o, in momentul in care am inceput sa ma interesez despre obtinere autorizatie PSI si nu m-am simtit deloc bine, dar m-am ambitionat. Mi-am convocat oamenii si in sedinta i-am rugat sa facem o echipa eficienta impreuna, sa respectam normele, sa functionam si noi legal ca toata lumea.

Le-am spus ca fac apel la constiinta lor, fiindca nu ma pot tine la nesfarsit dupa ei sa ii pazesc. Dupa ce i-am pregatit sufleteste, am luat legatura cu cea mai buna firma de profil din tara, Protecons.ro, care are experienta in consultanta, proiectare, avizare si autorizare psi.

Totul a decurs ca la carte si astazi detinem autorizatie psi datorita lor si numai lor. S-au implicat activ si ne-au ajutat:

-sa punem la punct cladirea ca oamenii sa se simta in siguranta in ea, iar cei veniti in control sa nu aiba motive sa ne amendeze

-sa alegem cele mai bune echipamente de semnalare a incendiilor si desfumare mecanica. Dupa ce le-am ales impreuna, s-au ocupat de instalare si ne-au arata cum functioneaza.

-sa avem documentatia la zi si completa pentru obtinerea acestor avize si autorizatii

Asa am obtinut noi pe merit toate actele de la pompieri, lucru care i-a facut mai responsabili si pe salariatii mei. Stiind cat de vigilent este senzorul de fum, nu mai fumeaza niciodata in loc nepermis si nu isi mai lasa tigarile fumegande. Am intrat in randul lumii, in lumea buna si important este sa ne mentinem pe aceasta linie. Si cum am putea altfel, fara ajutorul celor de la Protecons.ro?

Roata vietii se invarteste cu o viteza ametitoare. Au venit in control, iar pe noi ne-au gasit in regula si tocmai pe aceea care vorbeau de o baba si o mitraliera si o firma incompatibila cu autorizatia psi i-au gasit in neregula. Au primit amenzi uriase si asa s-au intors spasiti la noi.

-Cum ati reusit ceea ce parea imposibil? Ce sa facem sa obtine si noi avizul si autorizatia?

Le-am povestit tot si le-am dat datele de contact ale binefacatorilor nostri, iar acum am devenit partenerii lor de afaceri.

Profesionistii de la Protecons.ro vin in vizita periodic, iar noi tinem cont 100% de sfaturile lor. Relatia dintre mine si salariati a trecut de la empatie si incredere reciproca, la prietenie, cum era si normal.

Oamenii s-au transformat, lumea noastra este mai buna, prestigiul firmei in crestere.

2 Replies to “Voi si autorizatia PSI, baba si mitraliera!”

  1. Amenziile cred ca sunt destul de mari, pentru cei care nu au autorizatii, plus complicatiile in cazul unui accident…zic ca merita sa obtii autorizatii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *