Acum tablourile se poarta pe pat

Ne plac picturile. Ele bucura ochiul si inima si imbogatesc sufletul privitorului. Tocmai de aceea s-au purtat din cele mai vechi timpuri.
Omul le-a utilizat ca decoratiuni fiindca incarca energetic pozitiv si te fac sa uiti ca omul este efemer. Picturile daruiesc alaturi de frumusetea lor perspectiva vesniciei. De pilda pictorii renascentisti sunt morti de secole, cu toate acestea sunt vii prin picturile lor.
S-a dovedit stiintific ca un tablou il face pe privitorul sau mai bun, provocandu-l sa sa gandeasca la ce va lasa el concret in urma lui.
Se spune ca multi dintre raufacatori erau dusi in fata picturii lui Michelangelo, Judecata de Apoi aflata pe peretele altarului din Capela Sixtina si erau atat de patrunsi de ceea ce vedeau, incat se plecau in genunchi si isi marturiseau pe loc vina.
Cu mult inainte de vremurile noastre, stramosii nostri care locuiau in pesteri si-au improvizat tablouri si acolo.
De la desenele rupestre s-a trecut mai tarziu la cele pe sticla, panza sau la picturi facute cu acul. Tablourile ne impodobesc si inveselesc casa si uneori ele au efect terapeutic. De pilda cand privesc un tablou de iarna vara, mi se pare ca ma racoresc.
Acum s-a trecut insa de la tablourile din perete, la cele de pe pat cu lenjerii 3d si starea de spirit este excelenta stiind ca te culci pe un lucru asa de bun si atat de frumos!
Pe pat de flori, pe muschi verde si cascade dantelate si racoritoare te simti ca in sanul naturii, mai ales ca lenjeriile 3 d sunt facute din bumbac 100% natural.
In orice situatie te-ai afla, lenjeria 3d te face sa te simti special.
Sa zicem ca o primesti cadou! Ea iti transmite direct pretuirea celui care a ales-o pentru tine gandindu-se ca aspectul ei realistic tine pana la rupere, ca nu intra la apa, nu se decoloreaza si nu se destrama. In plus, confortul pe care ti-l ofera este nelimitat, rasfatandu-ti pielea si dovedind mereu un comportament prietenos.
Sa zicem ca a ales-o sotia, sa dormiti impreuna pe ea! Cred ca ai inteles ca acesta este modul prin care ea iti declara iubire si ca doreste sa petreaca o viata cu tine si sa schimbe zeci de lenjerii.
Sa ne imaginam ca o cumperi pur si simplu pentru tine, ca tu iti faci singur un cadou! Te gandesti la truda producatorului, la indelungatele lui cautari, pana a gasit acesta solutie estetica?
Pentru tine a facut-o special, cumparatorule! Si reducerile masive de preturi si ofertele tot pentru tine sunt. De dragul si spre binele tau in magazine se gasesc lenjerii din produse naturale de cea mai buna calitate si au o durata mare de viata.
Cu trandafiri, cu lalele si garoafe, teren de fotbal, liliac inflorit, catelusi su pisici, ele sunt usoare, miros a proaspat si ne redau dupa dorinta caldura sau racoare.
Lenjeriile 3 d sunt la moda, de aceea sa va faceti provizii, fiindca ele vor fi in trand si anul viitor.
In prezent, o lenjerie din bumbac satinat 3d costa incredibil de putin: 79 de lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *