Avantajele utilizării unui scaun de masă multifuncțional

Încă de la vârste fragede, cei mici au nevoie de cultivarea unor obiceiuri bune cu privire la servirea mesei. Astfel că, odată cu introducerea hranei solide în alimentație, specialiștii îi sfătuiesc pe părinți să le organizeze bebelușilor un program nutrițional complet care să le asigure necesarul de vitamine.

Optează pentru un scaun de masă pentru bebeluși

Toate mămicile își doresc ca micuții lor să fie sănătoși și fericiți, și, de aceea, le oferă toate condițiile pentru a se dezvolta armonios. Bineînțeles că achiziționarea unui scaun de masă se află pe lista cumpărăturilor necesare când vine vorba de creșterea lui bebe.

Pe piața de specialitate există o sumedenie de produse pe care le poți achiziționa la un preț convenabil. Deși, la prima impresie, acest lucru ar trebui să fie de ajutor, tocmai varietatea tipurilor și modelelor existente face ca alegerea unui scaun de masă să devină o adevărată provocare pentru părinții care se află în căutarea unui astfel de dispozitiv.

Iată care sunt criteriile pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi un scaun de masă:

  1. Calitatea produsului

Unul dintre cele mai semnificative criterii la care ar trebui să te raportezi atunci când alegi scaunul de masă pentru bebe constă în calitate. Este important să pui siguranța și confortul celui mic pe primul plan și tocmai de aceea, va trebui să acorzi o maximă atenție procesului de selecție.

  1. Designul plăcut

Celor mici le plac culorile vii, așadar ar fi indicat să alegi un scaun de masă pentru bebeluși care are un design atractiv. Se recomandă să optezi pentru un articol care are colțurile rotunjite pentru a evita riscul de accidentare

  1. Multifuncționalitatea

În magazinele online există modele inovatoare care au revoluționat lumea celor mici. De exemplu, scaunul de masă multifuncțional Juju Eat&Play este destinat utilizării copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 6 ani.

Acest produs poate îndeplini mai multe funcții – nu doar cea de bază, ca scaun de servit masa (pentru micuții de până la 4 ani – aproximativ 20 kg). Cealaltă utilitate constă în transformarea scaunului într-o măsuță pentru alte tipuri de activități (scris, desenat, pictat). Prevăzută cu un suport pentru pahar, creioane, acuarele sau pensule, măsuța poate deveni un adevărat loc care să-i inspire creativitatea celui mic.

  1. Specificațiile tehnice  

Optează pentru un scaun de masă cu spătar reglabil în 3 poziții care să confere un grad sporit de siguranță și în același timp să fie confortabil. De exemplu, există dispozitive ce asigură protecția maximă copilului datorită centurii de siguranță care se prinde în 5 puncte.

De asemenea, sunt necesare centurile ajustabile cu cataramă ce nu poate fi deschisă de către cel mic. Orientează-te către acele produse care oferă o stabilitate mare și care sunt prevăzute cu opritor atașat cu tăviță, contra alunecării accidentale a micuțului.

  1. Prețul

Știm bine că de multe ori prețul nu reflectă calitatea produsului. Pe de-o parte, există o serie de articole ce au costuri mici care întrunesc toate condițiile. Pe de altă parte, se pot găsi pe piață mai multe scaune de masă la prețuri colosale care nu au o calitate superioară.

Odată ce ai achiziționat scaunul de masă, bebe e gata de păpică! Poftă bună!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *