Cum alegi invitațiile pentru nuntă

Invitațiile sunt importante în organizarea unei nunți. Prin intermediul acestor invitatii de nunta deosebite, rudele și prietenii viitorilor miri iau primul contact cu evenimentul ce urmează a se desfășura.

Principalul rol al acestor invitatii de nunta este cel de a informa. Prin intermediul lor se transmit o mulțime de informații directe: cine sunt nașii, unde are loc nunta, la ce oră trebuie să vină invitații, dar și unele sugestii care privesc stilul nunții care va urma, dress codul, etc.

Când alegi invitatii de nunta Bucuresti trebuie să ții cont de toate acestea și să ai grijă ca informația care ajunge la prieteni și colegi să fie corectă și clară. Orice dubii care ar rezulta din textul sau din modelul invitației pot crea serioase probleme.

  • Unul dintre criteriile care sunt importante în aceasta situație este bugetul alocat. O nuntă presupune cheltuieli importante, astfel că depășirea bugetului la oricare dintre capitolele sale s-ar putea să perturbe organizarea evenimentului. Dacă bugetul nu este foarte mare este bine să se caute invitatii de nunta ieftine, dar care să corespundă stilului viitoarei nunți, să fie deosebite și atractive. Poți găsi chiar și invitații haioase care să distreze și să bine-dispună viitorii invitați.

  • Un alt criteriu este calitatea. Pentru a avea niște invitatii nunta deosebite este bine să alegem modele diferite de ceea ce am văzut până acum la nunțile prietenilor, eventual invitatii de colecție, care să incite și să atragă. Materialele din care sunt fabricate sunt foarte importante, carton de calitate, plicuri sau alte ambalaje frumoase, panglici sau alte accesorii care să încânte ochiul, fac din invitație o mică operă de artă.

 

  • Alege modele de invitații pe care să le poți personaliza după dorință. Textul imprimat pe invitație este foarte important. Poți alege invitații care au deja un text de bază, iar tu trebuie doar să adaugi informațiile necesare, sau poți crea chiar tu un text, sau apela la cineva care să-ți scrie ceva deosebit.

  • Asortează invitațiile cu decorul viitoarei nunți, cu buchetul miresei și cu alte detalii. Toate elementele importante ale unei nunți, inclusiv invitațiile, trebuie să respecte același stil și să aibă un colorit asemănător.

În final, cel mai bun sfat este să alegi invitațiile care îți plac pentru că acestea vor rămâne ca amintiri frumoase atât pentru miri cât și pentru toți ceilalți nuntași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *