Modele de invitații de botez

Există nenumărate modele de invitatii de botez dintre care poți alege. Ca și criteriu de alegere principal, este important să te ghidezi în funcție de sexul copilului. Pentru că modelele diferă pentru băieți și pentru fetițe. Culorile sunt primul indiciu, pentru că, de regulă, se folosește albastru sau bleu pentru băieței și diferite nuanțe de roz pentru fetițe. Sau poți pur și simplu alege invitatii botez de la CrisiaShop care să aibă menționat pe ele ”Este Băiețel!” sau ”Este Fetiță!”.

Pentru modele mai speciale poți alege invitatii botez deosebite din categoria Disney, cu personaje din desene animate, cu pisicuțe și iepurași, simpatice și vesele, foarte potrivite pentru a anunța nașterea și botezul unui copil.

Când cauți invitatii de botez contează și bugetul în care trebuie să te încadrezi. Pe crisiashop.ro găsești multe modele de invitatii de botez ieftine, pentru toate gusturile și buzunarele. Prețurile postate pe site includ TVA, dar nu includ tipărirea 0.70 lei/buc și asamblarea care este opțională 0.70 lei/buc. Așa că trebuie bine calculat cu atenție costul pentru aceste invitatii de botez Bucuresti sau pentru cele care vor trebui livrate în țară.

Pe lângă invitatii de botez se pot achiziționa și alte elemente importante în desfășurarea evenimentului. Acestea pot fi diferite feluri de mărturii, plicuri pentru bani, căsuțe pentru bani, meniuri, etc, toate acestea având rolul de a înfrumuseța masa de botez dar și a facilita desfășurarea evenimentului. Toate trebuie să păstreze același stil, să aibă coloristică asemănătoare, personaje sau modele comune.

Sunt și modele de invitatii de botez deosebite, care încântă și uimesc în același timp. De exemplu, sunt foarte simpatice acele invitații la care atunci când se trage de șnurul auriu ies dn casă cei doi părinți împreună cu bebelușul iar în căruț si se poate citi textul, sau invitații în formă de suzetă sau de bebeluș, toate foarte frumos colorate și ornate cu animăluțe simpatice, flori, fluturi și multe altele. Se poate pune fotografia copilului pe invitație, totul depinde de gustul și plăcerea părinților.

Important este că o invitație de botez aduce mesajul de bucurie al nașterii unui copil și de celebrare a unuia dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, botezul.

One Reply to “Modele de invitații de botez”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *